Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Χωρίς πολλές περιστροφές και χωρίς πολλά πολλά λόγια, θα γράψω για την αντζέντα που κάποιοι έχουν ετοιμάσει και θα βάλουν σε εφαρμογή αν η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ κερδίσει τις εκλογές στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες τα πολλά λεφτά θα μοιραστούν για μελέτες σε συγκεκριμμένα γραφεία συγκεκριμμένων ανθρώπων από Χαλκίδα και από Αθήνα.
Να θυμίσω πως συγκεκριμένος εργολάβος της περιοχής ο οποίος διαθέτει γραφείο στην Αττική, ο οποίος ήταν φανατικός υποστηρικτής του μακαρίτη Παπαναστασίου κι επειδή δεν.....
του έκανε αυτά που ήθελε, έγινε ο φανατικότερος υποστηρικτής του κ. Θωμά. Διαπίστωσε όμως πως ούτε ο Θωμάς έκανε αυτά που του ζητούσε κι έτσι ήταν από τους ανθρώπους οι οποίοι δημιούργησαν την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ.
Τι μελέτη είχε στα χέρια του ο κύριος αυτός;
Το εργοστάσιο καύσης σκουπιδιών ήταν το μεγάλο έργο που ήθελε να φέρει στο Αλιβέρι ο κύριος αυτός και φυσικά όλοι ξέρουμε ποιός ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ είναι πίσω απ΄΄ο αυτά τα θέματα διαχείρισης σκουπιδιών.
Φυσικά αυτή την φορά ο εργολάβος ήθελε μαζί του και κάποιον ο οποίος θα στηρίξει με τις γνώσεις του τις οικονομοτεχνικές μελέτες. Που θα τον έβρισκε λοιπόν;
Προτίμησε να επιλέξει έναν ακόμη από τους μέχρι χθες υποστηρικτές του κ. Θωμά και ο οποίος επίσης έχει το γραφείο του στην Αττική και ο οποίος ήθελε να εκδικηθεί τον κ. Θωμά γιατί δεν του πέρασε τα σχέδια που είχε για τον Δήμο και τα συμφέροντά του.
Τι λένε αυτές οι μελέτες και αυτά τα σχέδια των δύο κυρίων;
Το εργοστάσιο καύσης θα πρέπει να γίνει κοντά στο Αλιβέρι.
Γιατί αυτό; Γιατί θα πρέπει να είναι κοντά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ και κοντά στο ΤΣΙΜΕΝΤΑΔΙΚΟ.
Τους λόγους όλοι τους καταλαβαίνουν.