Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Βαγγέλης Σταματούκος

Ο Βαγγέλης Σταματούκος, παραβρέθηκε στη χτεσινή προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Χαλκίδα και έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Χαιρετίζουμε τους λαϊκούς ανθρώπους που έκαναν το αποφασιστικό βήμα την προηγούμενη Κυριακή και στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, αγνοώντας πιέσεις, εκβιασμούς και ψεύτικα διλήμματα. Καλούμε τους ίδιους, αλλά και όσους δεν τόλμησαν την πρώτη Κυριακή, να κάνουν στις 25 Μάη το βήμα και να ψηφίσουν το ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές. Παραμερίζουμε όσους τις τελευταίες μέρες....

προσπαθούν να εγκλωβίσουν τους εργαζόμενους που εμπιστεύτηκαν τη Λαϊκή Συσπείρωση την περασμένη Κυριακή στη λογική του μικρότερου κακού, σε ψευτοδιλήμματα μεταξύ της μιας ή της άλλης εκδοχής της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής. Η μάχη συνεχίζεται και πρέπει οι εκπρόσωποι του ευρωμονόδρομου να πάρουν το πιο αποφασιστικό μάθημα. Να δυναμώσει και εκλογικά το ΚΚΕ, για να μπορεί να συμβάλλει ακόμα καλύτερα στην οργάνωση του εργατικού λαϊκού κινήματος, για τις μάχες που θα δοθούν στο άμεσο μέλλον, γιατί τα μέτρα μένουν, τα μνημόνια μένουν. Και έρχονται καινούρια. Το ΚΚΕ θα είναι εδώ κα την επόμενη μέρα των εκλογών για να ανασυνταχτεί το κίνημα, να δυναμώσει η λαϊκή συμμαχία για να μπει οριστικό τέλος στην αντιλαϊκή πολιτική και να ανοίξει ο δρόμος για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών»