Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Γιάννης Μπουροδήμος

Αγαπητοί συμπολίτες, η συναλλαγή επισημοποιήθηκε. 
Ο τέως δήμαρχος, κ. Αντώνης Μπαζώτης, έδωσε το χέρι του και την προίκα του στο νυν υποψήφιο δήμαρχο, κ. Γεώργιο Ψαθά. Αν και η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια, επιβεβαιώνεται τελικά ότι μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Και αυτή η φωτογραφία είναι ο ορισμός της συναλλαγής, της διαπλοκής και της συμφωνίας κάτω από το τραπέζι. Ο κ. Μπαζώτης, ο αυτοκράτορας με καθρεφτάκια και χάντρες, καλεί τους υποτακτικούς του, τους ιθαγενείς, να ψηφίσουν τον κ. Ψαθά λες και μπορεί να τούς κατευθύνει, λες και μπορεί να τούς σύρει, λες και τού χρωστούν να τιμήσουν τη συμφωνία του με τον κ. Ψαθά, λες και οι πολίτες δεν έχουν κρίση, δεν έχουν προσωπικότητα.
Αγαπητοί, ο λαός και μνήμη έχει και μυαλό. Σε αυτές τις εκλογές κρίνονται οι αρεστοί....
και οι χρήσιμοι. Έχω αποδείξει ότι μπορώ να είμαι χρήσιμος. Ο κ. Ψαθάς διεκδικεί να είναι ο αρεστός και το καλό παιδί – ίσως στην εκκλησιαστική ιεραρχία να είχε εξέλιξη. Η εποχή όμως που διανύουμε και οι πολίτες επιβάλλουν να ψηφίζονται οι ΧΡΗΣΙΜΟΙ.
Κύριε Ψαθά, μέχρι σήμερα ηχούν στα αφτιά των συνδημοτών μας οι καταγγελίες σας για κακοδιαχείριση, για τη MERCEDES κλπ. 
Κύριε Μπαζώτη, κάτι λέγατε για μπάμιες Μπογιατίου. Τι έγινε κύριε Μπαζώτη; Οι μπάμιες Μπογιατίου έγιναν ΝΤΑΡΕΣ; ΝΤΡΟΠΗ!
Αγαπητοί, η πρεμούρα της εξουσίας σάς έχει αποσυντονίσει, γιατί στο τέλος αντί για αρεστοί γίνεστε επικίνδυνοι, και οι επικίνδυνοι μόνο μια υπηρεσία μπορούν να προσφέρουν σε τούτο τον τόπο: την καταστροφή.
Φίλες και φίλοι, εμείς ούτε συμφωνίες κάνουμε εις βάρος του δήμου, ούτε δεσμεύσεις παίρνουμε υποθηκεύοντας το μέλλον αυτού του τόπου. 
Εμπιστευόμαστε την κρίση σας και τη λογική σας. Κλείστε τ’ αφτιά σας και ψηφίστε με γνώμονα το ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. Εμείς δεσμευόμαστε για όσα έχουμε πει. Το παρελθόν εγγυάται το μέλλον. Ραντεβού την Κυριακή στις κάλπες. Συγκρίνετε τη σοβαρότητα, τη γνώση και την εμπειρία. 
Οι εποχές είναι δύσκολες και με τα μεγάλα λόγια δε γίνεται τίποτα.
Σάς εμπιστευόμαστε απόλυτα, γιατί και γνώση έχετε και μυαλό. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα κάνετε το σωστό. Το ποσοστό που εσείς μάς δώσατε την πρώτη Κυριακή ήταν μεγάλο. 
Αυτή την Κυριακή σάς καλούμε να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας και να μάς δώσετε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το έργο μας προς όφελος αυτού του τόπου με σωφροσύνη, σύνεση, εμπειρία, διαφάνεια και, προπαντός, απόλυτη νομιμότητα.
Σάς ευχαριστούμε από βάθος ψυχής, και είμαστε σίγουροι ότι με την ψήφο σας θα μάς επιτρέψετε να συνεχίσουμε να κοιτάζουμε κατάματα τα προβλήματα τούτου του τόπου.

Γιάννης Μπουροδήμος
Υποψήφιος δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων