Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Δημήτρης Θωμάς

Διαβάζω και ακούω πολλά για τον δήμαρχο Κύμης Αλιβερίου, τον κ. Δημήτρη Θωμά και θέλω να γράψω την άποψή μου.
Δεν πρέπει να ξεχνούν κάποιοι πως για πολλά χρόνια δεν είχαν καταφέρει να τον κερδίσουν σε εκλογές.
Δεν πρέπει να ξεχνούν πως έπρεπε να συμμαχήσουν ακόμη και με τον διάβολο για να κερδίσουν τώρα.
Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες και θα φανεί και στην πορεία, όταν δηλαδή θα αναλάβει η νέα δημοτική αρχή.
Ας τ΄ αφήσουμε όμως αυτά κι ας γράψουμε για τον κ. Δημήτρη Θωμά.
Τίποτα δεν έχασε. Μπορεί να μην είναι δήμαρχος αυτή.....
την 5ετία, αλλά αυτό δεν θα του δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα. Ίσως τον βοηθήσει ν΄ ασχοληθεί λίγο περισσότερο με τον ΑΟ ΚΥΜΗΣ.
Θα είναι στο δημοτικό συμβούλιο σε μια θέση από την οποία έχουν περάσει όλοι αυτοί που θα διοικούν τον δήμο. Από την θέση της αντιπολίτευσης.
Οι θέσεις του κ. Θωμά για τα θέματα που απασχολούν τον δήμο είναι γνωστές. Θα περιμένει λοιπόν να δει τις θέσεις της συμπολίτευσης. Τώρα αυτός που διοικεί δεν μπορεί να λέει ΟΧΙ σε όλα. Πρέπει να λύνει προβλήματα.
Ο κ. Θωμάς λοιπόν θα έχει πολύ δουλειά και ο χαρακτήρας του είναι τέτοιος που θα πρέπει η δημοτική αρχή να έχει επιχειρήματα και να απαντά, για να μην κατηγορηθεί γι΄ αυτό που κατηγορούσε τον κ. Θωμά. Για αυταρχισμό δηλαδή.
Ο κ. Δημήτρης Θωμάς δεν θα καταθέσει τα όπλα και δεν θα πάει σπίτι του. Μπορεί να πληγώθηκε ο εγωισμός του, αλλά αυτό τον κάνει περισσότερο δυνατό.
Βρισκόμενος στην αντιπολίτευση, θα έχει το χρόνο να ξαναβρεθεί με φίλους του και να συζητήσει μαζί τους τα θέματα που απασχολούν τον δήμο.
Οι αντίπαλοί του, ξέρουν πως ίδρωσαν πολύ για να τον κερδίσουν και πως μάτωσαν αρκετά. Αυτό είναι και το όπλο του Δημήτρη Θωμά για την συνέχεια.