Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Απαντάει η ΕΠΟ στα «καρφιά» που έριξε ο Σάντος

Η ΕΠΟ μετά τα «καρφιά» που έριξε ο Σάντος εναντίον της μέσω της πορτογαλικής εφημερίδα «A Bola», αποφάσισε να δώσει τις δικές της απαντήσεις στον πρώην ομοσπονδιακό προπονητική της Εθνικής ομάδας.

Αρχικά η ΕΠΟ τονίζεται ότι είχε ερωτηθεί από τη FIFA για το αν ο κ. Σάντος επιθυμούσε να εκφράσει εγγράφως τις όποιες θέσεις η αντιρρήσεις του για το θέμα της αποβολής του στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα, ενόψει της έκδοσης απόφασης.... από την Πειθαρχική Επιτροπή της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
Δεύτερον, υπήρξε έγγραφη ενημέρωση από την ΕΠΟ προς τους κ.κ. Φερνάντο Σάντος και Τάκη Φύσσα, για την υπόθεση αυτή, προτείνοντας μάλιστα να παρασχεθεί η συνδρομή των υπηρεσιών της.

Τρίτον, η Ομοσπονδία δεν έλαβε σχετική απάντηση. Εξυπακούεται, λοιπόν, ότι η απόφαση να μην υπάρξει καμία απάντηση ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA δεν ελήφθη από την ΕΠΟ.

Τέταρτον, τονίζεται πως η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA κοινοποιήθηκε στην Ομοσπονδία την Τετάρτη 30/7/2014 και άμεσα ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ.