Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Πάρε να έχεις

Διάβασα σχόλιο στο FB ενός κυρίου ο οποίος πέρασε από τον χώρο του ποδοσφαίρου, ως διαιτητής, αλλά και ως γενικός αρχηγός ομάδας, αλλά φαίνεται πως ή δεν άντεξε ή δεν τον άντεξαν και τώρα παρακολουθεί απλά από το σπίτι του, τα του ποδοσφαίρου.
Ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε μπουρδέλο το χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι η άποψή του αυτή, μόνο που έκανε κάποια λαθάκια ή ξέχασε κάποιες λεπτομέρειες.
Αν το ποδόσφαιρο είναι το μπουρδέλο, τότε σ΄ αυτό ....
υπάρχουν οι πουτάνες και αυτοί που πάνε να ξεχαρμανιάσουν.
Συγνώμη, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να δώσουμε σ΄ αυτόν τον κύριο να καταλάβει κάποια πράγματα.
Πάμε λοιπόν παρακάτω.
Όπως όλοι ξέρουμε οι πουτάνες, θέλουν την αμοιβή τους. Αμοιβή από το ποδόσφαιρο, έχουν οι διαιτητές, οι ποδοσφαιριστές, κάποιοι γενικοί αρχηγοί όπως ο κύριος αυτός και φυσικά οι δημοσιογράφοι. Αυτοί όλοι λοιπόν είναι μεταφορικά οι πουτάνες του μπουρδέλου. Ο ιδιοκτήτης του μπορδέλου τι φροντίζει; Φροντίζει να έχει καλές πουτάνες για να έχει πελατεία. Κάνω λάθος; Πουτάνες που "δεν τραβάνε" τις στέλνει να κάνουν πεζοδρόμιο.
Λοιπόν αυτός ο κύριος, ανήκει, πάντα μεταφορικά, σ΄ αυτές τις πουτάνες. Οι άλλοι όλοι που βρισκόμαστε στο χώρο, φαίνεται πως τραβάμε πελατεία ακόμη και γι΄ αυτό συνεχίζουμε στο μπουρδέλο.
Κι εγώ δεν θέλω να συνεχίσω παρακάτω, γιατί στο μπουρδέλο τα πάντα τα πληρώνεις και δεν πληρώθηκα για παρακάτω. 
Το απόγευμα στις 16.00 στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 θα πούμε περισσότερα για το μπουρδέλο και τις πουτάνες του.