Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Ένα ακόμη ευχαριστώ

Αγαπητέ Μανώλη, σου έχω πει πολλές φορές πως μετράω τα λόγια μου και πάντως δεν γράφω κάτι για το οποίο δεν έχω στοιχεία.
Λυπάμαι, αλλά για μία ακόμη φορά, εδώ και πολύ καιρό, προσπαθείς να δημιουργήσεις πρόβλημα σε κάποιον άνθρωπο ο οποίος στάθηκε δίπλα σου όταν ζήτησες να βοηθήσει εσένα και την εκπομπή σου.
Στάθηκε δίπλα σου όταν ο 96,5 δεν μπορούσε να εκπέμψει. Ξέρεις πολύ καλά πως αυτός ο άνθρωπος δεν σου έκλεισε ποτέ την πόρτα.
Αλήθεια, που βρήκες την δύναμη και προσπαθείς.....
να του δημιουργήσεις πρόβλημα;
Δεν πρέπει να προσπαθείς να του πεις πως εγώ δεν του λέω την αλήθεια. Ξέρει τα πάντα Μανώλη και δεν είμαι εγώ αυτός που τον έχει ενημερώσει. Σε πληροφορώ πως έμαθα τα πάντα από τον ίδιο.
Μπορεί να εκπλαγείς, αλλά ξέρεις πως αυτά που ξέρει τα είπες και τα έκανες.
Αγαπητέ Μανώλη να ξέρεις πως πόνεσε όταν διαπίστωσε όλα αυτά. Δεν το περίμενε από εσένα.
Προσωπικά, δεν μ΄ ενοχλεί τίποτα και το ξέρεις. Μ΄ έχεις στήσει πολλές φορές στον τοίχο και μ΄ έχεις "εκτελέσει" άπειρες φορές. Να ξέρεις πως δεν ανταποδίδω αυτή την κακία. Σέβομαι πρόσωπα και οικογένειες. Εσύ;
Δεν θέλω να συνεχίσω, γιατί δεν θέλω να σε πληγώσω. Πίστεψέ με, αν ήθελα να σε πληγώσω, θα μπορούσα να το κάνω πολύ εύκολα.
Αγαπητέ Μανώλη, πιστεύω πως σύντομα, θα σταματήσεις αυτή την πρακτική γιατί αν συνεχισθεί ο πόλεμος εναντίον αυτού του ανθρώπου και του Ραδιοφωνικού του σταθμού, ίσως υποχρεωθεί κι αυτός να μοιράζει χαρτιά στα καφέ και τα γήπεδα, κάτι που εσύ δίδαξες στο παρελθόν.
Προσωπικά αγαπητέ Μανώλη, σ΄ ευχαριστώ γιατί αυτή την φορά τα λάθη και οι πρακτικές σου έδωσαν τις αποδείξεις, σ΄ αυτούς που δεν πίστευαν πως ακολουθείς τέτοιες πρακτικές.