Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ραδιοφωνικά ....συνέχεια

Ας μη γελιόμαστε. Ούτε οι διαιτητές μας φταίνε, ούτε οι παράγοντες της ΕΠΣΕ. Την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουμε εμείς οι ίδιοι. Εμείς γινόμαστε ρουφιάνοι. Εμείς πιάνουμε διαιτητές, παρατηρητές και παράγοντες και τους λέμε διάφορα. Έχουμε γίνει "τσάτσοι" για να μείνουμε μόνοι μας στο χώρο της ενημέρωσης. Δεν αντέχουμε τον ανταγωνισμό. Μια ομάδα ανθρώπων της ενημέρωσης προσπαθεί με νύχια και με δόντια, να "γαμ...σει" όπως οι ίδιοι λένε, όλους τους άλλους και να ....
συνεχίσουν μόνοι το θεάρεστο έργο τους.
Τι κάνει όμως η ΕΠΣΕ; Τι να κάνει;
Δεν θέλουν να γίνουν κακοί, γιατί αν εφαρμόσουν τους κανονισμούς 2 - 3 άνθρωποι θα έχουν το δικαίωμα να είναι στους αγωνιστικούς χώρους ως φωτογράφοι, εκπροσωπώντας πραγματικά κάποια μέσα ενημέρωσης.
Προσωπικά δεν είχα και δεν έχω κανένα παράπονο από την ΕΠΣΕ. Άψογη η συνεργασία και η εξυπηρέτηση από την διευθύντρια κυρία Βάσω Ηλία και το προσωπικό της Ένωσης. Δεν καταλαβαίνω όμως το πόσο εύκολα τα ΜΜΕ βαπτίζουν φωτογράφους, διευθυντές, ανταποκριτές και απεσταλμένους κάποιους ανθρώπους και δεν μπορώ να καταλάβω την ευκολία με την οποία η ΕΠΣΕ λέει ΝΑΙ σε όλα και σε όλους.
Αυτό που μ΄ ενοχλεί περισσότερο, είναι οι ανακοινώσεις κάθε φορά της ΕΠΣΕ, οι οποίες όμως δεν αλλάζουν κάτι προς το καλύτερο.
Γιατί όλοι στο ίδιο καζάνι; Γιατί θα πρέπει κάποια παιδιά που είναι στο χώρο της ενημέρωσης, να προσαρμοστούν στα θέλω κάποιων οι οποίοι προφανώς έχουν ασυλία;
..σε λίγο περισσότερα