Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Γιατί φοβάται ο Θ. Μπουραντάς τον έλεγχο στον πρώην Δήμο Δυστίων;

mpourantas 1“Ο πρώην Δήμος Δυστίων έχει να ελεγχθεί από ορκωτούς λογιστές από το 2006″ είπε ο Δημήτρης Θωμάς κατά την διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου και συμπλήρωσε: “Γιατί δεν θέλει ο κος Μπουραντάς να γίνει έλεγχος; Μήπως γιατί οι σημερινοί στενοί του συνεργάτες, Μπενάκης, Αναστασίου κ.λ.π. προέρχονται από εκεί και ασκούσαν διοίκηση; Γιατί πλαστογράφησαν τα....
πρακτικά και έβγαλαν εκτός της απόφασης τους πρώην δήμους; Τι φοβούνται” κατέληξε ο Δημήτρης Θωμάς, τονίζοντας ότι ο Δήμος Κύμης είχε ελεγχθεί από ορκωτούς λογιστές ακόμη και για το έτος 2010!
Ιδού ένα σοβαρό ερώτημα στο οποίο πρέπει ν’ απαντήσει ο σημερινός Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου. Εάν όπως λέει ενδιαφέρεται για την πραγματική οικονομική κατάσταση του Δήμου, πρέπει να ελέγξει και τους πρώην Δήμους τους οποίους διοικούσαν οι σημερινοί συνεργάτες του. Αρκεί να σημειωθεί ότι στον πρώην Δήμο Δυστίων επί 4 χρόνια δεν είχε γίνει καταμέτρηση των υδρόμετρων. Παράλληλα δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου μόνιμο εργατοτεχνικό προσωπικό.


πηγη:http://kimi-aliveri.gr