Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ψυχραιμία

Δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά και ειλικρινά συνιστώ ψυχραιμία.
Τα όσα συνέβησαν σήμερα στον αγώνα ΑΕΚ Χαλκίδας - ΑΣΤΕΡΑΣ Βατώντα θα πρέπει να ξεχαστούν γρήγορα και η όποια πικρία ή το όποιο παράπονο δεν πρέπει να γυρίζει το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω.
Ο διαιτητής κύριος Κασομούλης είναι καλός διαιτητής και ευγενικός ως άνθρωπος.
Ο κ. Ελευθεριάδης ο πρόεδρος της ΑΕΚ Χαλκίδας πιστεύω πως από το άγχος του και την στενοχώρια του, ενήργησε όπως ενήργησε προς τους διαιτητές.
Ας μου επιτρέψει να γράψω πως πρέπει να δει κάπως διαφορετικά την ....
κατάσταση και ν΄ αλλάξει πολλά στην ομάδα.
Κύριε πρόεδρε, επίτρεψέ μου να γράψω πως πολλές φορές, το περιβάλλον μας, δημιουργεί προβλήματα σε μια ομάδα. Πολλές φορές, αυτοί που λένε πως θέλουν να βοηθήσουν κάνουν κακό στην ομάδα.
Αλλάξτε τα όλα. Προχωρήστε διαφορετικά με αυτούς που θέλουν αγωνιστικά να δείξουν την αξία τους και όχι μ΄ αυτούς που δεν αντέχουν στην πίεση και πάντα θα τους φταίνε οι άλλοι.
Κύριε Ελευθεριάδη, τα γράφω αυτά επειδή θέλω να πιστεύω πως σας έχω καταλάβει. Θέλετε να πάτε ψηλά την ΑΕΚ Χαλκίδας, αλλά είναι φανερό πως κάτι δεν βοηθάει ώστε να πετύχετε τον στόχο σας.
Είναι νωρίς ακόμη για να πει κανείς πως είναι εκτός στόχου, αλλά ακόμη κι αν αυτό συμβεί, η ΑΕΚ πρέπει και μπορεί να ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια κάνοντας σωστές επιλογές, σε όλα τα επίπεδα.
Κύριε πρόεδρε, όταν κάτι δεν πάει καλά, οι πολλοί "φίλοι" λουφάζουν. Αυτό έχει την αξία του και μας κάνει να καταλαβαίνουμε πολλά. 
Πιστεύω πως τα λάθη των διαιτητών είναι πάντα λιγότερα από αυτά των παραγόντων, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών.
Πιστέψτε το κι εσείς και μην ασχολείσθε με την διαιτησία. Αυτό θα βοηθήσει την ομάδα, αλλά και εσάς.