Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Καλημέρα

Χωρίς άγχος και χωρίς κανέναν φόβο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να πάει στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Θα πρέπει με σεβασμό ν΄ αντιμετωπίσει τους αντιπάλους και όλα θα πάνε καλά.
Να ξέρουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πως σ΄ αυτή την προσπάθεια όλοι θα είναι μαζί τους. Όλοι θα είναι δίπλα τους. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα, αλλά η φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει ειδικό βάρος και είναι τιμή να την φοράει ο κάθε ποδοσφαιριστής.
Μπορεί οι αντίπαλοι να έχουν περισσότερα χρήματα, αλλά....
τα λεφτά σ΄ αυτές τις περιπτώσεις δεν παίζουν μπάλα. 
Μπορεί οι αντίπαλοι να μπορούν με τα λεφτά να έχουν καλύτερες δημόσιες σχέσεις, ακόμη και στην Εύβοια, αλλά δεν είναι καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Κύριοι, οι ομάδες δεν είναι αυτοκίνητα στα οποία βάζεις βενζίνη και πας ταξιδάκια. Οι ομάδες παίζουν στο χορτάρι και οι ποδοσφαιριστές οργανωμένα  ακολουθούν τις εντολές του προπονητή τους.
Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έγιναν πολλά λάθη, αλλά δεν είναι τώρα η ώρα για να τα θυμόμαστε.
Τώρα είναι η ώρα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να φύγει από το τοπικό και να πάει στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Τα φαβορί θα φανούν στο γήπεδο. Θα φανούν εκεί που ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα είναι καλύτερος.
Οι πρωταθλητές των άλλων ΕΠΣ οι οποίοι θα είναι αντίπαλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, είναι αντίπαλοι του πρωταθλητή της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και έτσι θα τους αντιμετωπίσουμε. 
Τι θα πει φίλοι; Φίλοι στις ταβέρνες, στα ξενυχτάδικα, στα σπίτια μας. Στο γήπεδο είμαστε αντίπαλοι και ούτε γι΄ αστείο δεν θα τους ευχηθούμε καλή επιτυχία ή να κερδίσει ο καλύτερος. 
Είμαστε απέναντι. Είμαστε με την ΧΑΛΚΙΔΑ, είμαστε με την ΕΥΒΟΙΑ.
Πρέπει και επικοινωνιακά να παίξουμε καλά και θα το κάνουμε. 
Δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που δηλώνουν Χαλκιδάρες, αλλά ούτε και σ΄ αυτούς που είναι ουδέτεροι και λένε να κερδίσει ο καλύτερος. Θα κερδίσει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα το δείτε.