Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Συνάντηση με εκπροσώπους της εταιρείας ΕΛΕΡΓΟ Α.Ε. , η οποία ανέλαβε την αποκατάσταση του κτιρίου  του 3ου – 6ου Γυμνασίου Χαλκίδας, πρόκειται να έχει αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης. 
Σημειώνουμε ότι η σύμβαση που υπεγράφη την 1/4/2015, μεταξύ των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. (πρώην ΟΣΚ) και της εταιρείας ΕΛΕΡΓΟ Α.Ε. , αφορά στο έργο «Ενίσχυση – αποκατάσταση φέροντος οργανισμού και αναβάθμιση του 3ου και 6ου Γυμνασίου Χαλκίδας – Οικοδομικές εργασίες & Η/Μ εγκαταστάσεις», με χρόνο αποπεράτωσης 740 ημέρες . Στη ....
σύμβαση του έργου περιλαμβάνονται εργασίες αποκατάστασης τόσο των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων του σχολικού συγκροτήματος, όσο και της στατικότητάς του. 
Καθώς η ανακαίνιση και αποκατάσταση του συγκεκριμένου σχολικού συγκροτήματος αποτελεί μείζονος σημασίας έργο για τον Δήμο Χαλκιδέων (παρότι δεν του ανήκει το κτίριο και δεν έχει καμία αρμοδιότητα όσο καιρό δεν λειτουργεί ως σχολική μονάδα) , ο Δήμαρχος Χαλκιδέων επιδιώκει την άμεση συνεργασία με την εταιρεία που ανέλαβε το έργο, προκειμένου το σχολείο να ολοκληρωθεί και να παραχωρηθεί σε χρήση, όσο το δυνατόν γρηγορότερα.