Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΕΓΚΟΛΠΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016

Εξεδόθη ήδη και κυκλοφορεί το Εγκόλπιο Ημερολόγιο του έτους 2016 της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, από το Επικοινωνιακό-Μορφωτικό και Πολιτιστικό Ίδρυμα «Ο ΑΓΙΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΕΥΡΙΠΟΥ», το οποίο είναι αφιερωμένο στην Αγία, ένδοξο, Ισαπόστολο, Παρθένο και Μυροφόρο ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, προς τιμήν της οποίας έχει ανεγερθεί  περικαλλέστατος Ιερός Ναός στην Ιστιαία, την δεύτερη έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Ιερός Ναός αυτός, μάλιστα, αποτελεί και το κέντρο του υπό ανέγερση, ομωνύμου της Αγίας Μαγδαληνής, Ιεραποστολικού και Φιλανθρωπικού Ιδρύματος της Τοπικής μας Εκκλησίας.
Επιπλέον, στο Ημερολόγιο δίδονται στον....
αναγνώστη και οι απαραίτητες πληροφορίες για την ποιμαντική διακονία της Ιεράς Μητροπόλεως, μέσα από τις ενοριακές κοινότητες, τα εκκλησιαστικά ιδρύματα κ.λπ., όπως και ο απολογισμός του φιλανθρωπικού έργου της Τοπικής μας Εκκλησίας.
Το Ημερολόγιο δύνανται να προμηθευθούν, όσοι επιθυμούν, από όλες τις Ενορίες και τις Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως, όπως και από το Βιβλιοπωλείο μας «ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΩΝ» (Αβάντων 32 – Χαλκίδα, τηλ. και fax 22210.79217).
Τυχόν έσοδα από την διάθεση του Ημερολογίου, θα προσφερθούν στα ποιμαντικά και φιλανθρωπικά έργα της Ιεράς Μητροπόλεως.