Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Είμαι μάνα

Σημερα εκανα την 2η καταγγελια στον Εισαγγελεα κατα το διοικητικο συμβουλιο ΑΟ Χαλκιδος 1)Κοτσατος Κων/νος 2)Τολιας Γεωργιος 3) Αναγνωστακης Κων/νος 4)Γκαβαλης Σταματης 5)Πολλαλης Ανδρεας 6)Μαδαρος Ευαγγελος 7)Αλεξανδρου Γιουλη.
Ο γιος μου Νικολαος Μαριος Κουρτιδης ξεκινησε να προπονειται και να παιζει ποδοσφαιρο στην Νεαπολη στον κ.Σαχινη .Την χρονικη περιοδο 2011-2012 πηγε στον ΑΟΧαλκις (διοικηση Καρυστινος Αναστασιος).Μας υποσχεθηκε και μας εδωσε τον λογο του οτι οταν θελησει το Ελευθερας του δελτιου του ....
θα το εχει.Δεν ειναι η φιλοσοφια της ομαδας να δεσμευει τα δελτια των παιδιων μας ειπε. Καλης πιστεως προς τον κ.Καρυστινο και στον λογο του, πηγαμε στον ΑΟΧαλκις.
Εχω ζητησει προφορικα το Ελευθερας του Δελτιου του γιου μου ....απο την διοικηση εδω και δυο μηνες και εχω κανει και γραπτο το αιτημα μου καθως επισης και ο γιος μου,αναφεροντας και τους λογους.
Σε συναντηση με την διοικηση ζητηθηκε : επειδη δεν εχουν χρονο να αφιερωσουν στην ακαδημια Νεων λογω το οτι εκτος απο την διοικηση εχουν δουλεια και οικογενεια ( σεβαστο εκ μερους μου ) να κανουμε επιτροπη 3με 4 γονεις και να τους ενημερωνουμε για θεματα της ακαδημιας .Επισης ζητηθηκε να βρουμε χορηγους διοτι η ομαδα εχει σοβαρες ελλειψεις στο προπονητικο υλικο της ακαδημιας .
Ο προπονητης του ΑΟΧαλκις κ. Μαυρος Μιχαλης εχει την δικη του φιλοσοφια για το ποδοσφαιρο και για το πως πρεπει να συμπεριφεται προς τους παιχτες της ομαδας (σεβαστο εκ μερους μου).
Δεν εχω το χρονο να εκτελεσω τις υποχρεωσεις της διοικησης και ο γιος μου δεν εχει την ιδια φιλοσοφια για το ποδοσφαιρο με τον κ Μαυρο Μιχαλη.Τους σεβομαστε αλλα εχει το δικαιωμα να ζητησει το Ελευθερας του δελτιου του απο την ομαδα.
Η συμπεριφορα τους ειναι :
κ.Αναστασιος Καρυστινος:Δεν ανηκω πλεον στην διοικηση και δεν μπορω να κανω κατι. απο εκει και μετα εξαφανιστηκε δεν απανταει στις τηλεφωνικες κλησεις .

Διοικηση ΑΟΧαλκις : Δεν απαντουν στις τηλεφωνικες κλησεις.Η κ Αλεξανδρου Γιουλη οταν καταθεσα το εντυπο μεταβολης ποδοσφαιριστη το πεταξε απο το γραφειο και η απαντηση της ηταν , δεν παιρνεις δελτιο και αρχισε να φωναζει .Δεν μπορουμε να ασχολουμαστε συνεχεια με εσενα ηταν η απαντηση τους.Ο ενας ριχνει τις ευθυνες στον αλλον για Ελευθερας του δελτιου.
Κ Μαυρος Μιχαλης : Δεν εχω καμια σχεση με το δελτιο αυτα ειναι της διοικησης, σε εμενα. Πισω απο εμενα τα λογια του ειναι ,ο Νικος θελει να γυρισει στην Χαλκιδα και την αλλη εβδομαδα θα ερχεται στην προπονηση, η μητερα του δεν θελει.
Μας παιδευουν δυο μηνες τωρα.Για εμενα δεν φοβαμαι, μονο για τον γιο μου μην τραυματιστει ψυχολογικα. Ειναι ανεντιμη και αναδρη η ολη η συμπεριφορα τους απεναντι σε 16 χρονο. Δεν ηθελα να πιστεψω οτι υπαρχουν ανθρωποι με αυτη την συμπεριφορα απεναντι σε ενα ανηλικο παιδι. Εφτασαν το γιο μου σε σημειο να τους παει γραπτως το αιτημα και επικυρωμενο οτι θελει το Ελευθερας του δελτιου και οτι δεν ειναι ΣΚΛΑΒΟΣ τους.
Αυτο που θελω να πω προς κ.Καρυστινο ειναι να κρατησει τον λογο που μας εδωσε.Πριν φυγει απο την διοικηση επρεπε να τηρησει αυτο που υποσχεθηκε. Επρεπε να μας ειδοποιησει οτι θα αποχωρησει απο την Διοικηση ΑΟ Χαλκις ,ειχατε ηθικο χρεος κ Καρυστινε απο την στιγμη που δωσατε τον λογο σας.(υπαρχουν και μαρτυρες)
Προς την Διοικηση ΑΟΧ αυτο που εχω να πω ειναι οτι οταν αναλαμβανετε μια διοικηση να μπορειτε και να την διοικειται , να μην ζητατε απο εμενα τον γονεα να εκτελω δικες σας υποχρεωσεις .Να μην ζητατε να βρω χορηγους .Εσεις ειστε η Δικοικηση.
Μεχρι στιγμης αυτο που μου εχετε δειξει ,ειναι οτι διοικηση ειστε μονο στο να μην δινεται το Ελευθερας του δελτιου στον γιο μου .
Δεν κανω καθολου αναφορα στην γραπτη απαντηση που μου εχετε δωσει και τους λογους που μου αναφερεται γιατι δεν ισχυουν .
Ολοι γνωριζουν οτι εχετε παραχωρησει το Ελευθερας δελτιου αλλων παιχτων (απο την ακαδημια Νεων) και μαλιστα προσφατα.

Προς κ Μαυρο Μιχαλη αυτο που εχω να πω ειναι το εξης :Σεβαστηκε ο γιος μου την φιλοσοφια σας και την συμπεριφορα σας απεναντι του.Σεβαστειτε και εσεις την επιλογη του απο την στιγμη που δεν εχετε την ιδια φιλοσοφια να μην συνεχισει συνεργασια μαζι σας.Να σταματησετε να λετε ψεματα και να μην επιδιωκετε την διαστρεβλωση της πραγματικοτητας.
Θεωρω μη πρεπον την συμπεριφορας και μου επιβεβαιωνεται την αποφαση που πηρε ο γιος μου να ζητησει το Ελευθερας του δελτιου του .
Αυτη την στιγμη ειναι ο γιος εκτος αγωνιστικου χωρου ,δεν δινεται το Ελευθερας του δελτιου γιατι πιστευετε οτι θα αναγκαστει να γυρισει πισω.

Ενα εχω να σας πω ,ειναι αποφαση του γιου μου και εγω σαν μανα εχω χρεος να την στηριξω.
Ειμαι ΜΑΝΑ και θα προστατευσω τον ανηλικο παιδι μου με καθε νομιμο μεσο.
Τοσους μηνες δεν πηγα σε εισαγγελεα γιατι ποτε δεν ηθελα να πιστεψω οτι θα ειχατε αυτην την συμπεριφορα απεναντι σε ανηλικο παιδι, απεναντι σε εναν 16χρονο.
Σημασια εχει ομως ,οχι τι πιστευα αλλα ποια ειναι η πραγματικοτητα.

Το ποδοσφαιρο (κατα την προσωπικη μου αποψη ) δεν παρεχει μονο γνωση της μπαλας αλλα και γνωση για την εξελιξη του παιχτη σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ παντα προς το ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
Ο γιος μου δεν σας ανηκει .
Δεν εχετε δικαιωμα να του στερειται την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ.
Δεν ειναι σκλαβος σας.
Ο δρομος της Εντιμοτητας και της Αληθειας ειναι δυσκολος στην σημερινη μας εποχη .
Ερχεται ομως ο χρονος που ανταμειβει.