Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Λυπάμαι

Αγαπητέ κύριε, μπορεί να πιστεύεις ακόμη στο ματωμένο σεντόνι που έβγαζε η πεθερά στο μπαλκόνι για να δείξει πως η νύφη της ήταν παρθένα, αλλά οι εποχές άλλαξαν. Τα χρόνια πέρασαν αλλά η μνήμη των ανθρώπων δεν είναι κοντή.
Όταν κάποιοι έχουν σφυρίξει ως διαιτητές στα γήπεδα και ξέρουν καλά οι παράγοντες την όποια πορεία είχαν, δεν μπορεί σήμερα να παριστάνουν ούτε τις παρθένες, ούτε τις αλάνθαστες σφυρίχτρες.
Λοιπόν για να τελειώνουμε με το παραμυθάκι. 
Παρίστανες τον καλό συνάδελφο τους και δεν ήσουν. Τους έφτυσες και προσπαθείς τώρα να κερδίσεις τις εντυπώσεις, επειδή ξέρεις πως είναι κύριοι και υπηρετούν....
την διαιτησία με τους κανόνες που υπάρχουν. Γι΄ αυτό δεν σου απαντούν στα όσα λες.
Φυσικά και μ΄ ενοχλεί που κάποιοι σου δίνουν βήμα για να παριστάνεις τον άγιο. Ξέρουν όμως οι συνάδελφοί σου την αλήθεια και πιστεύω πως θα πάρουν την άδεια για να βάλουν τέλος στο όποιο απόστημα δημιουργήθηκε στο χώρο της διαιτησίας.
Αγαπητέ κύριε, δεν μ΄ ενοχλεί καθόλου το ότι αφήνεις υπονοούμενα. Εδώ και καιρό δεν βρήκες την δύναμη να απαντήσεις σε γεγονότα. Εγώ ήρθα και στον Σύνδεσμο και τα είπα. Έδωσες απαντήσεις;
Ζητώ συγνώμη από κάποιους συναδέλφους σου, αφού δεν μπόρεσα να τους πείσω και έπρεπε να φτάσουμε στο φθινόπωρο του 2015 για να καταλάβουν πως είχα δίκιο. γι αυτά που έγραφα.
Κύριοι διαιτητές, εύχομαι να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να μην σπρώξετε κι άλλα κάτω από το χαλάκι.