Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Άνω κάτω έγιναν οι διοικούντες τον ΛΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, αφού κάποιοι δεν άντεξαν την καλή πορεία της ομάδας και κάνουν τα πάντα, για να βάλουν τρικλοποδιές.
Ευχόμαστε να μην παρασυρθούν και οδηγηθούν σε παραιτήσεις μέλη της διοίκησης, γιατί έτσι θα παίξουν το παιχνίδι αυτών που δεν βλέπουν με καλό μάτι την πορεία της ομάδας.
Αυτή την φορά έμπλεξαν και τον ΔΟΑΠΠΕΧ στο παιχνιδάκι με το γήπεδο, αφού το μεσημέρι είχαν σπορά και το απόγευμα όρισαν εκεί φιλικό αγώνα!!!!
Δυστυχώς την διοίκηση αγνόησε και....
ο προπονητής κ. Ταυταρίδης.
Η όλη κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και χθες το βράδυ ο πρόεδρος κ. Κοτσίφης και ο Γενικός Αρχηγός κ. Αγραφιώτης μιλούσαν για παραίτηση.
Κύριοι αυτό θα είναι λάθος. Καταλαβαίνω τις ευαισθησίες σας αλλά επιτρέψτε μου να γράψω πως με τέτοιες αποφάσεις παίζετε το παιχνίδι αυτών που δεν θέλουν ψηλά τον ΛΗΛΑ.
Ο ΛΗΛΑΣ είναι πάνω απ΄ όλους κι αυτοί που τον διοικούν πρέπει να αντέχουν στα δύσκολα και να παίρνουν δύσκολες αποφάσεις.
Κάποτε είχα γράψει κάποια πράγματα και είχα παρεξηγηθεί. Τώρα μάλλον θα δικαιωθώ αν πραγματικά πάτε σε παραιτήσεις.
Κύριοι ο χώρος του ποδοσφαίρου δεν είναι γειτονιά των αγγέλων. Πρέπει στα δύσκολα να υπάρχει ψυχραιμία και αποφάσεις οι οποίες σίγουρα θα πονέσουν.
Εύχομαι τα καλύτερα.