Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Καλημέρα

- Δυστυχώς ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν πήγε χθες στο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ για να πάρει την πρόκριση και έχασε με 0 - 3 από την ΑΡΣΕΝΑΛ. 
- Η ΑΡΤΑΚΗ πέρασε στους ημιτελικούς του κυπέλλου Εύβοιας κερδίζοντας με 4 - 1 την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ, ενώ πέρασε και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κερδίζοντας στα πέναλτι την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι σε δύσκολη οικονομική θέση. Διοίκηση δεν υπάρχει, αφού ο κ. Τόλιας έχει μείνει μόνος του και καλά να πάθει, αφού πίστεψε σ΄ αυτά που κάποιοι του έλεγαν και πίστεψε πως στο γήπεδο κάθε Κυριακή θα πήγαιναν 3.000 φίλαθλοι!!!
Κύριε Τόλια, γαμώ την ατυχία μου, αφού οι ....
φίλαθλοι δεν πήγαν στο γήπεδο, αφού ο Κοτσάτος έμπλεξε και μας τελείωσε και αφού κάποιοι που είπαν πως θα σας βοηθούσαν, προφανώς πίστευαν πως δίπλα σ΄ έναν εφοπλιστή θα περνούσαν καλά.
Και τώρα τι κάνουμε; Απλά τα πράγματα.
Κύριε Τόλια καθαρές κουβέντες. 
- Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να πληρωθούν. 
- Η ομάδα πρέπει να παραμείνει στην κατηγορία.
- Υποχρέωσή σας να βρείτε χρήματα.
- Υποχρέωση των ποδοσφαιριστών να ματώσουν για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να κερδίσουν το ΛΟΥΤΡΑΚΙ την Κυριακή.
- Κύριε Τόλια την εβδομάδα που έρχεται οι ποδοσφαιριστές πρέπει να πάρουν χρήματα για να κάνουν κι αυτοί Χριστούγεννα.
- Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα πρέπει να έχουν πληρωθεί τα πάντα.
- Κύριε Τόλια, τραγικά τα λάθη σας. Έχετε μια τελευταία ευκαιρία. Αν οι ποδοσφαιριστές συμφωνήσουν προσέξτε να μην χάσετε κι αυτή την ευκαιρία, γιατί τότε τα πράγματα για σας θα γίνουν τραγικά.
- Οι φίλοι της ομάδας του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει την Κυριακή να πάνε στο στάδιο της Χαλκίδας και να βάλουν πλάτη, ώστε η ομάδα να πάρει τους 3 βαθμούς.
- Όσοι μπορούν ας φροντίσουν ώστε η διαιτησία να παίξει 50 - 50 γιατί ακούμε διάφορα.
- Κύριε Τόλια, λάθη κάνουμε όλοι, αλλά δεν μπορούμε να καταδικάζουμε μια ομάδα με το να τα επαναλαμβάνουμε. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Τώρα είναι η τελευταία ώρα.
Αν δεν τηρηθεί κι αυτό το χρονοδιάγραμμα, τότε οι ευθύνες σας θα είναι μεγάλες και το κακό που θα έχετε κάνει στην ομάδα δεν θα σας βγει σε καλό.
Εμείς από την αρχή γράψαμε την άποψή μας και αποδείχθηκε πως είχαμε δίκιο.
Έχουμε όμως υποχρέωση να μην "σκοτώσουμε" τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά να βοηθήσουμε.
Τέλος οι φανφάρες και οι υποσχέσεις. Τα κεφάλια μέσα κι ο καθένας να δουλέψει στο πόστο που έχει αναλάβει.
Ο προπονητής κ. Δημητρίου είναι αλήθεια πως δεν τα κατάφερε. Δεν θέλει να το καταλάβει και φαίνεται πως έχει μάθει να λέει πολλά και να "στολίζει"  με δηλώσεις την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο.
Κύριε Δημητρίου, τέλος εποχής. Την Κυριακή πρέπει να κερδίσει η ομάδα κι εσείς να μην κάνετε την παραμικρή δήλωση. Το βιογραφικό σας θα "το στολίσετε" αν η ομάδα παίξει καλό ποδόσφαιρο και κερδίσει. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε πάρτε το βιογραφικό σας και πάτε αλλού. Σας το γράφουμε να το καταλάβετε καλά. Δεν θα σας χωράει η Χαλκίδα την Δευτέρα και μην περιμένετε να σας το πει ο κ. Τόλιας. Ο κ. Τόλιας θα επιλέξει να είναι με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όχι με τον προπονητή. Ο προπονητής πρέπει ν΄ αναλάβει κι αυτός τις ευθύνες του.  Στο εξής δηλώσεις να κάνουν μόνο οι ποδοσφαιριστές και κανείς άλλος.
Καλημέρα και σε λίγο θα γράψουμε περισσότερα.