Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας ο δήμαρχος κ.Παγώνης

Τη συμπαράστασή του στην 32χρονη συμβασιούχο εργαζόμενη του Δήμου Χαλκιδέων Σωτηρία Ρεβεζά, που τραυματίστηκε την Παρασκευή 4/12/2015 εξέφρασε ο Δήμαρχος Χ. Παγώνης, κατά την επίσκεψή του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται.
Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Βασίλη Τουχτίδη, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων επισκέφθηκε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου την 32χρονη και της ευχήθηκε περαστικά, ενώ ενημερώθηκε λεπτομερώς για την κατάσταση της υγείας της.
Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή που ....

η εργαζόμενη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, ο Δήμαρχος Χ. Παγώνης επικοινώνησε με τον Διοικητή του Ιδρύματος Κων. Πεταλά και τον Αναπληρωτή Διοικητή Παν. Δώκο, προκειμένου η εργαζόμενη του Δήμου να τύχει της καλύτερης δυνατής ιατρικής και νοσοκομειακής φροντίδας .
Επίσης, την ημέρα της παρουσίας του στο Νοσοκομείο ο Δήμαρχος είχε επικοινωνία με τον Δ/ντη της Νευροχειρουργικής Κλινικής Ε. Χατζηδάκη, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι η κατάσταση της υγείας της 32χρονης γυναίκας εξελίσσεται χωρίς προβλήματα και σε 2-3 ημέρες θα πάρει εξιτήριο .
Διευκρινίζεται ότι ο Δήμαρχος ενημέρωσε σχετικά και την Αναπλ. Υπουργό, αρμόδια για την καταπολέμηση της ανεργίας Ρ. Αντωνοπούλου, ενώ ο ίδιος έδωσε εντολή για διενέργεια ΕΔΕ, για τις συνθήκες τραυματισμού της εργαζόμενης, που ασχολείται στον τομέα της καθαριότητας.