Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου υπάρχει η Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά, αν οι πληροφορίες μας είναι σωστές.
Σίγουρα κάποιοι θέλουν την ομάδα, αλλά δεν θέλουν να την αναλάβουν μέσα από Γενική Συνέλευση και εκλογές. Θέλουν να παραιτηθεί η όποια σημερινή διοίκηση έχει απομείνει και να την αναλάβουν αυτοί.
Αυτό σίγουρα δεν μπορεί να γίνει και το ξέρουν. Το ξέρουν γιατί τους το έχουν πει. Το ξέρουν γιατί η σημερινή διοίκηση, δεν θέλει να κατηγορηθεί πως εγκατέλειψε την ομάδα
Φυσικά δεν είναι τυχαίο το ότι ο κ. Τόλιας λέει πως θα πει πολλά.
Θα πει πως ο ίδιος έβαλε χρήματα, τα οποία δεν τα πήρε από χορηγούς ή εισιτήρια και πως πλήρωσε και παλιές αμαρτίες. Θα πει ονόματα ανθρώπων που έβαλαν και ....
βάζουν τρικλοποδιές. Θα πει ονόματα ανθρώπων οι οποίοι έπεισαν μέχρι και ποδοσφαιριστές για να έχουν μειωμένη απόδοση
Θα πει γενικώς ονόματα αφού δεν έχει να χάσει και κάτι, αλλά το κυριότερο που θα πει θα έχει να κάνει με το οικονομικό. Είπε και θα ξαναπεί πως ο ίδιος θα φέρνει κάθε μήνα στο ταμείο 7-8.000 ευρώ και θα περιμένει ν΄ ακούσει το τι θα βάλει κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος.
Λοιπόν για να τελειώνουμε.
Εγώ αν ήμουν στην θέση του κ. Τόλια θα προχωρούσα ΕΔΩ και ΤΩΡΑ σε εκλογές και όποιος ήθελε ας ήταν υποψήφιος για ν΄ αναλάβει την ομάδα.
Είχαμε γράψει ως apopsignomi την άποψή μας για τον κ. Κοτσάτο και αυτούς που τον ακολουθούσαν, αλλά είχαμε ενημερώσει και αυτούς που του έδωσαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Τώρα δεν δεχόμαστε τις εξυπνάδες κανενός.
Θα γράψουμε τα πάντα και δεν θα μας εμποδίσει κανείς.
Δεν δεχόμαστε να παίζουμε παιχνιδάκια για κανέναν. Ούτε πιστέψαμε στον κ. Κοτσάτο και την παρέα του, ούτε πιστεύουμε και σ΄ αυτούς που απέδειξαν πως στα δύσκολα την έκαναν.