Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑ

Με πορεία των τρακτέρ το πρωί της Τετάρτης 27 Γενάρη συνεχίστηκαν οι κινητοποιήσεις των αγροτών της Βορειοκεντρικής Εύβοιας, συμμετέχοντας έτσι στο γενικό ξεσηκωμό που έχει κηρυχτεί ενάντια στο ασφαλιστικό και φορολογικό σχέδιο της συγκυβέρνησης, που πλήττει το σύνολο του λαού και τσακίζει την αγροτιά. Η πορεία πέρασε από τα περισσότερα χωριά της περιοχής μέχρι που κατέληξαν στη Λίμνη και στο κτίριο του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας, όπου και προέβησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας.
Οι αγρότες καλούν το λαό της περιοχής να συμμετάσχει δυναμικά στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Μαντουδίου...

την Πέμπτη 4 Φλεβάρη στις 11 π.μ. στο πλαίσιο της γενικής πανελλαδικής απεργίας που έχει κηρυχτεί και προτρέπουν όλους τους επαγγελματικούς κλάδους να ακολουθήσουν τον αγώνα τους ώστε αυτή η αντιλαϊκή πολιτική να ανατραπεί.
Ήδη συμμετοχή έχουν δηλώσει πολλοί σύλλογοι και Σωματεία της περιοχής, όπως οι Σύλλογοι Αγροτών του Δήμου Μαντουδίου- Λίμνης- Αγ. Άννας, Εργατοϋπαλλήλων των Δήμων Βόρειας Εύβοιας, Σύλλογος Συνταξιούχων Μαντουδίου, Σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών Βόρειας Εύβοιας και άλλοι. 
Οι Αγροτικοί Σύλλογοι Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας έχουν παραταγμένα τα τρακτέρ τους στο Μαντούδι, όπου ανά τακτά χρονικά διαστήματα προχωρούν σε συμβολική κατάληψη του δρόμου, ενώ αγρότες με τα μηχανήματά τους έχουν βγει και στο ύψος της Ιστιαίας.