Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Απαντάμε

Δυστυχώς κάποιοι κύριοι παραμένουν αδιόρθωτοι συκοφάντες και προσπαθούν να μπλέξουν τους πάντες. Αντί να πάψουν να συκοφαντούν και να απειλούν, το πρόβλημά τους είναι το ποιος μας τα λέει!!!!
Τσιμπάνε ακόμη και για σχόλια που δεν τους αφορούν.
Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Πριν λίγες μέρες γράψαμε πως παράγοντας τηλεφωνεί σε παράγοντες άλλων ομάδων και τους κάνει διάφορες προτάσεις, ακόμη και για αποχώρηση από το πρωτάθλημα!!!
Όσες φορές ρωτήθηκα από κάποιους παράγοντες, τους είπα .....
ελάτε να συναντηθούμε όλοι μαζί για να σας πω ποιοι λένε και τι λένε. Αυτό δεν έγινε ποτέ και το γιατί το ξέρουν καλά.
Πάμε παρακάτω τώρα. Έπινα καφέ με παράγοντα ομάδας της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας και για να επιβεβαιώσω αν κάποιος παράγοντας ομάδας πραγματικά απειλεί, μπήκα στην διαδικασία του ρεπορτάζ. 
Υπήρξε λοιπόν τηλεφωνική επικοινωνία των δύο παραγόντων και αφού πρώτα μίλησαν για τις ομάδες τους, τις μεταγραφές και για το πρωτάθλημα, τέθηκε το ερώτημα: "τι έχει ο άλλος και σας τα βγάζει όλα στη φόρα";
Η απάντηση: "έλα μωρέ με τον έτσι τον αλλιώς .......... Θα φάει το ξύλο του για να σταματήσει. Αλλιώς δεν βάζει μυαλό αυτός".
Λοιπόν αγαπητέ κύριε, αυτά για να ξέρεις πως η αλεπού 100 και τ΄ αλεπουδάκια 110 χρόνων δεν γίνεται. Λυπάμαι ειλικρινά, αλλά στο εξής δεν θα καθίσω να εξηγώ το πως και το γιατί.
Δεν περιμένω και δεν απαιτώ σεβασμό από ανθρώπους οι οποίοι δεν σεβάσθηκαν φίλους και συνεργάτες τους. Εξηγήσεις τέλος.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Εγώ δεν μασάω τα λόγια μου και ούτε πετάω την μπάλα στην εξέδρα. Αυτά που έχω να πω τα γράφω και τέλος.