Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Ποιός κ. Γιαννούτσος;
Το ξαναγράψαμε. Ο κ. Γιαννούτσος έδωσε την αφορμή στην κυρία Νίκου και στον κ, Σπήλιο να αποχωρήσουν απο τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών. Η αιτία ήταν ο κ. Μωυσιάδης. Στα Ψαχνά δεν μπορούσαν να δεχθούν πως ενώ η ομάδα δεν πήγαινε καλά, ο προπονητής κύριος Μωϋσιάδης είχε μόνιμη ασυλία, κάτι που δεν θα συνέβαινε σε καμία άλλη ομάδα.
Η πρόταση που συζητήθηκε στο τελευταίο ΔΣ, είχε και πάλι τον κ. Μωϋσιάδη στον πάγκο της ομάδας και γι΄ αυτό υπήρξε αυτή η αντίδραση. Η κ. Νίκου σύζυγος του κ. Μωϋσιάδη σε καμία περίπτωση δεν θα συνέχιζε αν ο σύζυγός της δεν ήταν στον πάγκο ....
της ομάδας.
Οι Ψαχνιώτες, αυτοί έστω οι 100 που παρακολουθούν πάντα τον ΗΡΑΚΛΗ ήθελαν αλλαγή προπονητή για να μπορέσουν να παλέψουν για το θαύμα.
Όταν η κ. Νίκου ανέλαβε τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών η ομάδα είχε προπονητή τον κ. Ρόγκα, είχε τα παιδιά της Κ20 και κάπποια παιδιά άλλα από την Εύβοια.
Αυτά όλα δεν ήταν στην φιλοσοφία της κ. Νίκου και έκανε τις επιλογές της με τον κ. Σπήλιο και τον κ. Μωϋσιάδη. Η επιλογές αυτές "δεν έπιασαν". Αλλαγές δεν έγιναν, ποδοσφαιριστές καλοί έφυγαν και έτσι οι Ψαχνιώτες έκαναν πράξη αυτό που είχαν πει κι εμείς είχαμε γράψει. "Οι Ψαχνιώτες δεν τα σηκώνουν αυτά".
Φίλες και φίλοι κανείς δεν πρέπει να μειώνει κανέναν.
Η κυρία Νίκου και ο κ. Σπήλιος πήγαιναν πακέτο με τον κ. Μωυσιάδη και αυτό ήταν δεδομένο. Ακόμη και στην διαρροή περί δήθεν ενδιαφέροντος από επιχειρηματία, υπήρχε ο όρος του θα είμαστε εμείς το κουμάντο!!!! Σας θυμίζει κάτι αυτό;
Γιατί δεν είναι ίδιο με την πρόταση Κοτσάτου; Την θυμόσαστε; 
Ήθελε 7μελές το ΔΣ για να το ελέγχει άνετα και έβαλε ελεγχόμενους ανθρώπους στο ΔΣ, άσχετα αν στο τέλος τον άδειασαν.
Πρόταση της κ. Νίκου ήταν και ο κ. Γιαννούτσος.
...σε λίγο περισσότερα.