Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Τελικά το άλλο ανέκδοτο με τον Τοτό δεν το έμαθε κανείς.
Δεν το έμαθε γιατί κυκλοφορούν τόσα πολλά για τις ομάδες της Εύβοιας που δεν μας επιτρέπουν να διαβάσουμε και άλλα τα οποία αφορούν άλλες περιοχές όπου κυκλοφορούν κι αυτά με τον Τοτό!!!
Βρέθηκε λέει ο επιχειρηματίας ο οποίος θα βάλει τα χρήματα που είπαν πως θα βάλουν τα μέλη της διοίκησης στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ!!
Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα. Δηλαδή θα έρθει ένας επιχειρηματίας για να βάλει αυτά που είπαν πως θα βάλουν η κυρία Νίκου, ο κ. Σπήλιος, ο κ. Σιγανός και τα ....
άλλα μέλη της διοίκησης;
Φίλες και φίλοι αναγνώστες ας μιλήσουμε καθαρά.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών αν δεν ξεκινήσει αύριο με διοίκηση, προπονητή και ποδοσφαιριστές δεν έχει καμία τύχη. Για να παραμείνει ο ΗΡΑΚΛΗΣ στην κατηγορία θα χρειασθεί να γίνουν θαύματα.
Σε καμία περίπτωση δεν θα σωθεί με μία από τα ίδια.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών δεν θα σωθεί ακόμη κι αν τον αναλάβει ο Μαρινάκης, αν στην ομάδα παραμείνει προπονητής ο κ. Μωυσιάδης, αφού δεν κατάφερε με ποδοσφαιριστές δικής του επιλογής να πετύχει κάτι καλό.
Ας μη γελιόμαστε. Δεν επέλεξε ο Σιγανός, ο Γιαννούτσος και οι άλλοι του ΔΣ τους ποδοσφαιριστές που είχε και έχει ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ.
Πρέπει να γράψουμε αλήθειες.
Η κυρία Νίκου και ο κ. Σπήλιος θέλουν να συνεχίσει ο κ. Μωυσιάδης ως προπονητής.
Αυτό δεν μπορεί να γίνει και είχε τεθεί ως βέτο μετά τον αγώνα με την Μανωλάδα.
Στην συνεδρίαση του ΔΣ η κ. Νίκου και ο κ. Σπήλιος πρότειναν την επιστροφή Μωυσιάδη και την απομάκρυνση ποδοσφαιριστών κι εκεί ήταν που τα πήρε στο κρανίο ο Γιαννούτσος και έθεσε θέμα παραίτησης της κυρίας Νίκου και του κυρίου Σπήλιου.
Να τελειώνουμε λοιπόν.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ πρέπει να παραμείνει στο πρωτάθλημα και να μην αποχωρήσει. Αν δεν μπορεί να ενισχυθεί για να διεκδικήσει την παραμονή, ας υποβιβασθεί αξιοπρεπώς και πάντως όχι με αποχώρηση.
Όσοι αγαπούν την ομάδα και θέλουν να βοηθήσουν ας το κάνουν με πράξεις και όχι στα λόγια και με εμμονές.
Αν υπάρχει ο όποιος επιχειρηματίας, ας εμφανισθεί κι ας καταθέσει τα χρήματα στον λογαριασμό του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και κανείς δεν θα του πει όχι.
Ο κ. Δημήτρης Σιγανός είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει σταθεί στην ομάδα και ο οποίος έχει ματώσει πραγματικά και όχι εικονικά για τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Αποτελεί εγγύηση για τον ΗΡΑΚΛΗ και πιστεύουμε πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον χρησιμοποιεί ως συμπλήρωμα ή ως άλλοθι.
Κυρίες και κύριοι το θέμα έχει κουράσει πολύ. 
Μέχρι αύριο θα πρέπει όλα να τελειώσουν. Εμείς είπαμε τις απόψεις μας και στον κ. Σπήλιο και στον κ. Σιγανό, από την στιγμή που τελείωσε η τελευταία συνεδρίαση. Μας κούρασε το θέμα και δεν θέλουμε να μπούμε στα παιχνιδάκια και στις διαρροές για να εξυπηρετήσουμε καταστάσεις.
Ας σταματήσουν λοιπόν όλοι, γιατί ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν τα πήγε καθόλου καλά στον Α΄ γύρο και κάποιοι πρέπει να το παραδεχθούν.
Δεν έφταιγε η σύνθεση του ΔΣ αφού οι ίδιοι λένε πως όλες οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες και όλες οι προτάσεις της κυρίας Νίκου και του κ. Σπήλιου γινόταν αποδεκτές.
Λάθος επιλογές έγιναν λοιπόν και τίποτα παραπάνω.