Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ- Η άποψή μας

Ακούμε και διαβάζουμε πολλά, για την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ και τον κ. Αναγνώστου και θα γράψουμε την άποψή μας.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει άποψη και να προσπαθεί με τον τρόπο του να βοηθήσει την ομάδα του. Φυσικά δεν πρέπει να ξεφεύγει από τα όρια και να μη λέει πράγματα που δεν μπορεί να τα αποδείξει.
Το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας έχει πολύ δρόμο ακόμη και τίποτα δεν έχει κριθεί ούτε ως προς τον πρωταθλητή, ούτε γι αυτές τις ομάδες που κινδυνεύουν με....
υποβιβασμό. Ο κάθε παράγοντας θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για να είναι η δική του ομάδα πρωταθλήτρια. Δεν είναι κακό αυτό και να μην παριστάνουν κάποιοι τις παρθένες. Όλοι κάτι κάνουν αλλά ίσως όχι έτσι όπως το κάνει ο κ. Αναγνώστου.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, είναι αλήθεια πως η ομάδα της ΙΣΤΙΑΙΑΣ δεν έχει τα ΜΜΕ μαζί της, για να μην γράψω πως τα έχει απέναντί της. Όσο κι αν θέλουν κάποιοι να κρυφτούν, έχουν μόνο τον καλό τους λόγο για μία ομάδα και τίποτα αρνητικό. Άποψή μας είναι πως αυτό μόνο κακό κάνει στην ομάδα αυτή. Η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ έχει κρεμαστεί πολλές φορές στα μανταλάκια και αυτό είναι η αλήθεια.
Γιατί άραγε είναι καλός ένας παράγοντας όταν επιβάλλει στους ανθρώπους της ενημέρωσης το τι δεν θα γράφουν για την ομάδα του και κακός αυτός που επιβάλλει την σιωπή στους ανθρώπους της ομάδας του;
Φίλες και φίλοι, εμάς ο κ. Αναγνώστου μας απείλησε και με μηνύσεις και του είπαμε να προχωρήσει. Αυτό δεν σημαίνει πως θα του πάμε κόντρα σε όλα. Δεν μας ενδιαφέρει ποιά ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα, αλλά μας ενδιαφέρει να μην το χάσει κάποια ομάδα επειδή το ήθελε ένας διαιτητής ή ένας δημοσιογράφος ή γενικώς το σύστημα.
Ας αφήσουμε λοιπόν τις ομάδες και τους παράγοντες να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα κι ας ζητήσουμε από τους διαιτητές "να μην εκτελέσουν" κάποια ομάδα.