Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Η διαφορά

Στους αγώνες μπαράζ  του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ δεν πήγαν μόνο φίλαθλοι της ομάδας αλλά φίλαθλοι από όλη την Εύβοια, οι οποίοι ήθελαν να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο αφού εκείνες τις μέρες δεν είχε άλλους αγώνες. Αυτή είναι και η διαφορά και μη προσπαθείτε να κάνετε συγκρίσεις. Υπάρχουν φωτογραφίες που αν ''διαβαστούν'' καλά και προσεχτικά δίνουν απαντήσεις.
Οι φίλοι του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ δεν θα πειστούν από τα όσα λένε τα φερέφωνα του καθενός. Θέλουν τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ δική τους ομάδα...
και όχι μαγαζάκι του οποιουδήποτε.
Ο κ. Γιώργος Στούπας, ο Πρόεδρος της ομάδας, ξέρει καλά το τι χρειάζεται ο κάθε φίλαθλος του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ για να πάει στο γήπεδο  και του ευχόμαστε να φτάσει εκεί. Διάλεξε έναν άλλον δρόμο για να προσεγγίσει τους φιλάθλους. Εμείς δεν πιστεύουμε σε αυτό το δρομολόγιο αφού το βαδίζει με συνεπιβάτες που βάζουν πάνω από τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ τον εαυτό τους και αυτό, κατά την άποψή μας, δεν θα οδηγήσει τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ στην αγκαλιά των χιλιάδων φίλων του. Θα παραμείνει το μαγαζάκι κάποιων και δεν θα ξαναγίνει μαγαζί γωνία με τους χιλιάδες φίλους του.