Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Δήμος Κύμης Αλιβερίου

H αλήθεια πονάει…
Aπο  kimialiveriblog
Τόσο πολύ ενοχλήθηκε σήμερα η παράταξη του Θανάση Μπουραντά,που έχασαν πλήρως την ψυχραιμία τους τα στελέχη της. Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στα Κριεζά αφορούσε το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων.
Η παράταξη του Δημ. Θωμα δικαιώθηκε εκ των πραγμάτων, καθώς η Δημοτική Αρχή, παρά τις αρχικές παλινωδίες κατέληξε στην άποψη ότι πρέπει να δημιουργηθεί σταθμός κομποστοποίησης, ότι δηλαδή πρότεινε τόσα χρόνια ο Δημήτρης Θωμάς και ....
πολεμήθηκε έντονα από την αντιπολίτευση.
Ωστόσο, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Μπενάκης, για μια ακόμη φορά δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αφήνοντας τον κο Μπελιά να υβρίζει με ακατονόμαστες φράσεις τον σύμβουλο της αντιπολίτευσης κο Βλάχο, κάτι που συνέβη για πολλοστή φορά.
Αποτέλεσμα ήταν ν’ αποχωρήσει η αντιπολίτευση από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς είναι πλέον προφανές ότι, ο πρόεδρος, όπως και ο ίδιος είπε, δεν έχει την πρόθεση να διασφαλίσει την τάξη παρά μόνο ν’ αφήνει τις διαμάχες να εξελίσσονται.
Κάτι τέτοιο αποτελεί πλέον πάγια πρακτική στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου ,καθώς, ενώ είναι αδύνατον να βρουν τρόπους φίμωσης της αντιπολίτευσης, επιλέγουν την τακτική του μπάχαλου, προκειμένου να διασωθούν από την ανυπαρξία θέσεων και προτάσεων.