Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Ας τον τρελό στην τρέλα του

Είναι γνωστό πως ο σοφός λαός μας είπε  πολλές φορές σοφά πράγματα τα οποία πολλές φορές έγιναν και τραγούδι.
Ένα από αυτά είναι και το "Ας τον τρελό στην τρέλα του".
Ο σοφός λαός είπε και το "από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια"!!!
Εγώ μικρός δεν είμαι, αρα είμαι τρελός.
Λοιπόν να τελειώνουμε. Όποιος είναι φίλος του Παπακωνσταντίνου κι όποιος πιστεύει πως είναι καθαρός, πως δεν έχει εμπλακεί και δεν έχει καμιά σχέση με εγκληματικές οργανώσεις και άλλα σχετικά στα οποία προσπαθούν να τον μπλέξουν τα γνωστά κέντρα των Αθηνών, παίρνει καθαρή και δημόσια θέση και δεν δέχεται δίπλα του συκοφάντες και ....
υβριστές του.
Κάποιοι τύποι τον τελευταίο καιρό πάνε στα γήπεδα κατευθυνόμενοι για να δημιουργούν καταστάσεις εναντίον του κ. Παπακωνσταντίνου, προέδρου της ΕΠΣΕ και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ.
Κύριοι η δική μας θέση ήταν και παραμένει ίδια από την αρχή που ξεκίνησε αυτή η ιστορία.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι καλός αν δεχθεί να βοηθήσει και να είναι υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια αυτών που θέλουν να ρίξουν το ΔΣ της ΕΠΟ, αλλά μέλος εγκληματικής οργάνωσης επειδή δεν έχει πει το ΝΑΙ "στους καθαρούς"!!!
Λοιπόν κύριοι, στην Εύβοια κάποιοι ανέλαβαν εργολαβικά να "γκρεμίσουν" τον κ. Παπακωνσταντίνου και το προσπαθούν δημιουργώντας διάφορες καταστάσεις στα γήπεδα και όχι μόνο.
Όσοι λοιπόν σέβονται και εκτιμούν τον κ. Παπακωνσταντίνου, θα πρέπει να μην επιτρέπουν όλα αυτά και φυσικά έχουν κάθε δικαίωμα ν΄ απομακρύνουν από το γήπεδο, αυτούς οι οποίοι δημιουργούν αυτές τις καταστάσεις. Το να "νίπτουν τας χείρας" ως Πόντιοι Πιλάτοι δεν λέει τίποτα. 
Το να δηλώνουν φίλοι του Παπακωνσταντίνου και να σφυρίζουν αδιάφορα δεν λέει κάτι και ειδικά όταν υπηρετούν το ποδόσφαιρο και ακόμη χειρότερο όταν κάποιοι είναι και συνεργάτες του.