Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Δήμος Χαλκιδέων

Δήμαρχε κύριε Παγώνη, σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε πως με την παρουσία σας στις εκκλησίες, σε γιορτές, σε συλλόγους, σε πίτες και διάφορες εκδηλώσεις θα λύσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Πάρτε ένα δελτίο τύπου από τα εκατοντάδες που έχετε κυκλοφορήσει το 2016, και πείτε μας σε ποιο γίνεται αναφορά για...
κάποιο έργο στο Βασιλικό ή το Λευκαντί. Πείτε μας ένα έργο το οποίο θα λύνει προβλήματα. Οι δρόμοι με λακούβες. Στην καθαριότητα δεν πάμε καθόλου καλά. Τα χόρτα στα πεζοδρόμια και στους δρόμους δύο μέτρα. Οι παιδικές χαρές στο έλεος του Θεού. Φωτισμός μόνο για ζευγαράκια και σε πολλά σημεία σκοτάδι. Στην παραλία του Βασιλικού και στο Λευκαντί ούτε να  πλησιάσει κανείς δεν μπορεί αφού σε αυτή του Βασιλικού περισσότερα από 10 αδέσποτα  έχουν κατασκηνώσει εδώ και μήνες, ενώ στο Λευκαντί σας δείξαμε το χάλι που υπάρχει.
Δήμαρχε κύριε Παγώνη, αφού δεν θα στείλετε ποτέ οδοκαθαριστές, τουλάχιστον δώστε μια σκούπα κι ένα φτυαράκι στους υπαλλήλους που είναι στο απορριμματοφόρο, για να μαζεύουν τα σκουπίδια που πέφτουν από τους κάδους, γιατί η εικόνα είναι απίστευτα αποκρουστική και έρχονται και οι ζέστες.
Δήμαρχε κύριε Παγώνη, όχι άλλη αδιαφορία για την περιοχή.