Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φυσικά υπάρχει κι αυτό το κόμμα στη Βουλή των Ελλήνων. Φυσικά και το ψηφίζουν χιλιάδες Έλληνες και πάντως περισσότεροι από αυτούς που ψηφίζουν τον κ. Καμμένο ο οποίος κυβερνάει, περισσότεροι από το ΠΑΣΟΚ, από το ΚΚΕ, από το ΠΟΤΑΜΙ και την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.
Δεν γουστάρουμε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη Βουλή γενικώς. Φυσικά δεν γουστάρουμε και τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για αυτό και ποτέ δεν ασχοληθήκαμε μαζί της. Οι πολιτικοί όμως δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν τα όσα κάνουν για το κόμμα αυτό. Ας σταματήσουν...
να λένε ψέματα. Ας σταματήσουν να κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό. Ας σταματήσουν να γεμίζουν τις τσέπες τους, να διορίζουν τους δικούς τους. Αν δεν τα κάνουν αυτά, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κάποια στιγμή θα γίνει αξιωματική αντιπολίτευση και τότε θα τρέχουν  και δεν θα φτάνουν όλοι τους.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα πρέπει να δώσουν την ψήφο τους στα κόμματα τα οποία δεν είναι υπέρ του μπάχαλου, και να απαιτήσουν από αυτά να υλοποιήσουν αυτά που θα υποσχεθούν.
Προσέξτε, γιατί το μπάχαλο, που υπάρχει σήμερα, μπορεί να οδηγήσει τον λαό στο να ψηφίσει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ας μην φτάσουμε εκεί.