Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Συνεχίζουμε..

Τόσα χρόνια τώρα έχουμε αποδείξει πως ούτε φερέφωνα έχουμε γίνει, ούτε καθοδήγηση δεχόμαστε. Την άποψή μας γράφουμε και όχι τις απόψεις άλλων.
Επειδή δεν είναι λίγοι οι κύριοι, αλλά και οι κυρίες που πιστεύουν πως αν πούνε κάτι σε ανθρώπους τους οποίους εκτιμούμε και στηρίζουμε, αυτοί θα μας υποχρεώσουν ν΄ αλλάξουμε την άποψή μας, τους το ξαναγράφουμε για τελευταία φορά και με παραδείγματα.
- Για παράδειγμα ξέρουν όλοι πως εκτιμούμε και στηρίζουμε τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου, όπως και τον...
γραμματέα κ. Πίσχινα.
Είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να μας ζητήσουν να μην γράφουμε κάτι για κάποιον άλλον ή κάποια άλλη; Όχι βέβαια. Δεν μας έχουν ζητήσει ποτέ να μην σχολιάζουμε πράξεις της ΕΠΣΕ, αλλά όταν το κάνουμε μας απαντούν λέγοντας την άποψή τους.
- Άλλο παράδειγμα. Ξέρουν όλοι την εκτίμηση που έχουμε προς το πρόσωπο του κ. Γιώργου Στούπα τον πρόεδρο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Είναι δυνατόν ο κ. Στούπας να μας ζητήσει να μην σχολιάζουμε την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και γενικότερα την ομάδα; Όχι βέβαια. Δεν το έχει κάνει ποτέ και δεν θα το κάνει και στο μέλλον.
Όποιος λοιπόν πιστεύει πως τον αδικούμε με τα σχόλιά μας, δεν έχει παρά να επικοινωνήσει μαζί μας και να ζητήσει διευκρινήσεις και να απαντήσει στα ερωτήματα. Το να μας βρίζει και να μας συκοφαντεί δεν οδηγεί πουθενά.
Κυρίες και κύριοι θιγόμενοι, δεν είσθε ατσαλάκωτοι και το ξέρετε. Θέλετε να φαίνεσθε αλλά δεν είσθε. 
Ελπίζω στο μέλλον να είσθε προσεχτικοί.