Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Καλημέρα

Τι τα θες τι τα γυρεύεις φίλε μου.
Το ποδόσφαιρο είναι ο Βασιλιάς των σπορ, αλλά με τα στρουμφάκια μην περιμένεις να δει άσπρη μέρα ο ποδοσφαιρικός ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Τα στρουμφάκια δεν θέλουν την αλήθεια, ούτε θέλουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ψηλά και με κόσμο στο γήπεδο.
Τα στρουμφάκια αυτά "τελείωσαν" τον Ταρνανά κι έφεραν τον Καρυστινό, τελείωσαν τον Καρυστινό κι έφεραν τον Κοτσάτο, τελείωσαν τον Κοτσάτο κι έφεραν τον Στούπα και τώρα θα τελειώσουν και με τον Στούπα και θα φέρουν κάποιον άλλον.
Ποια είναι αυτά τα στρουμφάκια; Γνωστά, πολύ γνωστά είναι. Είναι ....
αυτά που την βγάζουν στα καφέ της παραλίας και τρέχουν για φωτογραφίες στο γήπεδο και πουλάνε μούρη, χωρίς φυσικά να βάζουν το χέρι στην τσέπη.
Ξαφνικά ανακάλυψαν πως δεν τους κάνει ο Στούπας και πως πρέπει να ξεκινήσει η ομάδα με προπονητή Χαλκιδάρα και με ποδοσφαιριστές από την ΕΥΒΟΙΑ!!!
Αυτό ξέρετε είναι απλά ένα σύντομο ανέκδοτο. Κάθε φορά λένε τα ίδια, όταν καταφέρνουν τα στρουμφάκια να φέρουν την ομάδα στα δικά τους μέτρα.
Αυτά τα στρουμφάκια, τα ξέρουμε εδώ και χρόνια. 
Υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την ομάδα, ο ένας μάλιστα είναι από Βοιωτία και τον θυμάμαι από τότε που ήταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ στην Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ μαζί με την ΘΗΒΑ η οποία είχε προπονητή και τότε τον κ. Γιώργο Λάμπρου.
Αυτοί οι τύποι προσπαθούν να πείσουν πως όσα γράφουν τα γράφουν για το καλό της Χαλκίδας.
Ας μας πούνε λοιπόν ποια διοίκηση στήριξαν αυτοί όλα αυτά τα χρόνια. 
Αυτοί οι τύποι, όταν διαπιστώνουν πως κάτι δεν πάει όπως θα ήθελαν, βρίζουν και απαξιώνουν τον κάθε πρόεδρο, τον οποίο λίγο πριν χειροκροτούσαν!!!
Αν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αυτά τα στρουμφάκια δεν τ΄ απομακρύνει από παντού, δεν έχει κανένα μέλλον.
Αυτό το είχαμε πει και στον κ. Ταρνανά και στον κ. Καρυστινό και στον κ. Τόλια και στον κ. Στούπα.
Δεν ήθελαν να σπάσουν αυγά και το αποτέλεσμα είναι γνωστό.
....σε λίγο περισσότερα