Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Κατερίνα Δαλάκα

Κατερίνα Κατερινάκι θα έλεγε ο καλλιτέχνης, αλλά εμείς οφείλουμε να γράψουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κατερίνα Δαλάκα την πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 400 εμπόδια και πρώτη στα Βαλκάνια στο ίδιο αγώνισμα, πρώτη στα 100 μέτρα στους Πανελληνίους και όχι μόνο.
Κυρία μου, υποκλινόμαστε γιατί πραγματικά είναι τιμή για τον ΓΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ Χαλκίδας, για την Χαλκίδα και την Εύβοια γενικότερα και για τον καθένα μας ...
χωριστά, που είσθε κοντά μας.
Δεν τολμώ να κάνω σχόλιο για την ομορφιά σας, γιατί αυτό θα το έχουν κάνει πολλοί, αλλά θα σχολιάσω την επιμονή και το πείσμα σας.
Είναι σημαντικό μία κυρία να πιστεύει στον εαυτό της, να πεισμώνει περισσότερο κάθε φορά που πετυχαίνει κάτι και να πάει για το καλύτερο.
Το σημαντικότερο που βρίσκω σ΄ εσάς κυρία Δαλάκα, είναι το ότι ακόμη δεν έχετε πάει στο πάρκινγκ για να πάρετε το καλάμι και να το καβαλήσετε!!!
Όλοι έχουμε το καλάμι μας και το χρησιμοποιούμε, ακόμη κι αν δεν έχουμε κάνει κάτι σημαντικό.
Κυρία Δαλάκα, εύχομαι τα καλύτερα και να είσθε πάντα υγιής.
Εύχομαι να έχετε επιτυχίες και πολλά καλάμια στο πάρκινγκ, αλλά να μην τα χρησιμοποιήσετε ποτέ.

ΥΓ. Έχετε τον κ. Μαρκόπουλο Κώστα προπονητή. Μπορεί να μην είναι το γνωστό όνομα της Αθήνας και του συστήματος, αλλά είναι ένας άξιος προπονητής και αξιόλογος άνθρωπος. Πιστεύει σ΄ εσάς και δεν βάζει πρώτα τον εαυτό του και μετά τον αθλητή. Αυτό είναι σημαντικό και πιστεύω πως το ξέρετε.