Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Γιάννης Αναγνώστου

"Τα πήρε όλα" ο κ. Αναγνώστου Γιάννης και μάλιστα την ώρα που κανείς δεν το περίμενε.
Τώρα ΟΛΟΙ ανακάλυψαν το πόσο καλή ομάδα ήταν η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ, πόσο καλός προπονητής ο κ. Γουρνάς και φυσικά πόσο καλός ο κ. Αναγνώστου, ο οποίος πίστεψε όσο κανείς άλλος πως η ομάδα του μπορούσε να κερδίσει το πρωτάθλημα και να πάρει και την άνοδο.
ΑΠΟΛΑΥΣΗ αυτό που κατάφεραν οι κύριοι Αναγνώστου, Γουρνάς, οι ποδοσφαιριστές και συνεργάτες τους, αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ...
απόλαυση να βλέπεις "τα φίδια" τα οποία μέχρι πριν λίγες ώρες 'δούλευαν" για τον αντίπαλο, να σ΄ αγκαλιάζουν και να σε φιλούν!!!
Ο Γιάννης Αναγνώστου δεν μας έκανε δηλώσεις, γιατί του είπαμε να απολαύσει την επιτυχία και θα έχουμε τον χρόνο να τα πούμε. Στο κάτω κάτω μπορούμε να καταλάβουμε τις σκέψεις του και τις γράφουμε.
"Πήραμε τις αποφάσεις μας μαζί με τον Γουρνά. Πρέπει να την κάνουμε το γρηγορότερο. Η Γ΄ Εθνική δεν είναι για τα κιλά μας. Από σήμερα ξεκινάμε με στόχο την κατάκτηση της κορυφής και να πάμε την ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ. Εχουμε δυνάμεις, έχουμε την θέληση και θα τα καταφέρουμε.. Να την κάνουμε γρήγορα από την Γ΄ Εθνική".