Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Καλημέρα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Δεν θα χρειασθεί να εξηγήσω τίποτα απολύτως απ΄ όσα έγραψα χθες το βράδυ. Άν κάποιος δεν τα καταλαβαίνει δεν φταίω εγώ. Απλά δεν θέλει να τα καταλάβει.
- Χθες φυσιολογικά θα είχαμε εκλογές στον ΛΗΛΑ Βασιλικού. Δεν είχαμε όμως και αυτό ήταν φυσιολογικό. Όχι κύριοι δεν σας φταίω εγώ. Φταίω αν θέλετε λιγότερο, πολύ λιγότερο από τον καθένα σας. Ψάξτε τους εαυτούς σας, τα ψέματα που έχετε πει, το παραμύθι "με την τσέπη σας" που άδειασε και πολλά άλλα και τότε θα βρείτε αυτούς ποιοι ...
έφτασαν τον ΛΗΛΑ εδώ που τον έφτασαν.
- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όλα πάνε καλά. Αφού βρίζουν εμάς οι Χαλκιδάρες, όλα πανε καλά. Αυτό βολεύει τους πάντες. Περάσαμε ένα χεράκι τον κ. Στούπα, τους ανθρώπους της ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ρίξαμε και δυο τρεις κατάρες γενικώς και αορίστως και επανήλθαμε στα φυσιολογικά.
Όλοι οι βολεμένοι πήραν και πάλι την θεσούλα τους και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να βγαίνουν στα καφέ και στο chat "των φίλων" του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να βρίζουν εμάς. Αλήθεια τόσο μεγάλη δύναμη έχουμε και θέλουν να μας τελειώσουν; Ούτε μισθωτούς να τους είχαν οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τόσα χρόνια.
Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.