Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Την καλησπέρα μου

Είναι πολλοί όλοι αυτοί που εκτιμώ και για τους οποίους θα είμαι πάντα εδώ, έστω κι αν είμαι μακριά.
Υπάρχουν κάποια πράγματα για τα οποία δεν θα μετανιώσω ποτέ. Δεν θα μετανιώσω γιατί ήταν επιλογή μου. Στήριξα ανθρώπους και καταστάσεις επειδή το ήθελα. Επειδή το γούσταρα δηλαδή κι όχι γιατί κάποιος με υποχρέωσε. Ήξερα πως κάποιοι με χρησιμοποίησαν για να πετύχουν τον στόχο τους και καλά έκαναν. Δεν μ΄ ενόχλησε καθόλου αυτό. Δεν μ΄ ενόχλησε γιατί ο καθένας κάνει την δουλειά του. Απλά θέλω να ξέρουν πως ήξερα τα πάντα.
Δεν θ΄ αλλάξω τώρα χαρακτήρα. Μεγάλωσα και οι αλλαγές ....
δεν είναι και ότι το καλύτερο.
Θέλω να ευχαριστήσω έναν παράγοντα ο οποίος σήμερα μ΄ έκανε και γέλασα, αν και δεν ήμουν στα καλά μου. Μου τηλεφώνησε και μου είπε: "Σε θέλω δίπλα μου. Θέλω ν΄ αναλάβεις το τμήμα δημοσίων σχέσεων και το γραφείο τύπου. Θα πληρωθείς και θα πληρωθείς καλά........".
Τον διέκοψα. του είπα δεν μπορώ. Του είπα πως δεν ξέρω να γράφω και μάλιστα δελτία τύπου!!!
Του είπα πως δεν έχω καλές δημόσιες σχέσεις με την ΕΠΣΕ, μα διαιτητές, με προπονητές, με ποδοσφαιριστές και με παράγοντες, οπότε μόνο κακό θα κάνω στην ομάδα.
Δεν τον έπεισα και έβαλε τα γέλια λέγοντας: "γι' αυτό σε θέλω μου είπε. Επειδή δεν έχεις όλα αυτά".
Του είπα και πάλι όχι. Αυτή την φορά του μίλησα και για την ομάδα του. Του είπα πως δεν έχει καμία τύχη η ομάδα του και του εξήγησα και τους λόγους.
Πριν κλείσουμε το τηλέφωνο μου είπε κάτι το οποίο μ΄ έβαλε σε σκέψεις.
"Στηρίζεις κάποιους οι οποίοι σε χρησιμοποιούν κι ενώ "τα χώνουν" δεξιά κι αριστερά, πίσω από την πλάτη σου λένε διάφορα για σένα".
Αγαπητέ μου, τα ξέρω όλα. Δεν μοιάζω για χαζός και δεν είμαι.
Σύντομα θα καταλάβεις πολλά και ίσως χαμογελάσεις κι εσύ μαζί μου. Πάντως σ΄ ευχαριστώ πολύ.