Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Ο κ. Στούπας κι εμείς

Δεν γνωριζόμαστε από τα παλιά, δεν υπήρξαμε φίλοι, δεν τρώμε και δεν πίνουμε μαζί, δεν υπάρχει μεταξύ μας καμιά σχέση σαν αυτές που πολλοί λένε πως υπάρχει.
Αυτοί που τα λένε κι αυτοί που τα γράφουν αυτά, είναι αυτοί που ο κ. Στούπας τους έχει όπως θα είχε και τον πασατέμπο του, βλέποντας μια ταινία σ΄ ένα θερινό σινεμά.
Λοιπόν γατάκια, υπάρχει μια καψούρα ανάμεσα σ΄ εμάς και τον κ. Στούπα την οποία όχι μόνο δεν την έχουμε ξεπεράσει, αλλά μέρα με την μέρα φουντώνει όλο και περισσότερο.
Ξέρετε όταν υπάρχει καψούρα, οι καψουρεμένοι κάνουν....
διάφορα για να στείλουν μηνύματα ο ένας τον άλλον. Εδώ και χρόνια σ΄ αυτή την φάση βρισκόμαστε και θα δούμε που θα βγει.
Μέχρι τότε ο κ. Στούπας βρίσκει διεξόδους, αφού πρόθυμοι υπάρχουν πάντα. Είναι σαν τις γκόμενες. Υπάρχουν αυτές που σου κάθονται με την πρώτη και αυτές που σου κάνουν την ζωή ποδήλατο!!
Εμάς μας αρέσει το ποδήλατο....
Προσέξτε λοιπόν να δείτε τι συμβαίνει.
Πολύ θα ήθελε ο κ. Στούπας να μην υπάρχουμε κι εμείς τον καταλαβαίνουμε, αλλά από την άλλη ξέρει πως έχουμε άποψη και πολλές φορές έχουμε δικαιωθεί.
Ένα παράδειγμα. Γράψαμε μια μέρα πριν συμβεί, πως θα τελειώσουν τον Στούπα .
Πως το ξέραμε; Τι σημασία έχει; όποιος διάβασε προσεκτικά αυτά που γράφαμε θα το κατάλαβε. Έγινε πάντως και επιβεβαιωθήκαμε. Εκδηλώθηκαν και τα γατάκια τα οποία είχαν πάρει και τις εντολές.
Λοιπόν για να το κλείσουμε. Υπάρχει η καψούρα και μάλλον θα κρατήσει πολλοί και ίσως ποτέ να μην καταλήξει σε έρωτα. Καλύτερα όμως έτσι, γιατί αν ολοκληρωθεί μπορεί να ξενερώσουμε ή να καταλήξουμε στον ξεπεσμό όπως κατέληξαν άλλοι!!!!
Κύριε Στούπα εμείς θα μείνουμε καψούρια μαζί σας, αρέσει δεν αρέσει.
Εσείς κάντε ότι θέλετε.