Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Οι επιλογές που έγιναν το Καλοκαίρι του 2015, σε διοικητικό επίπεδο οδήγησαν την ομάδα του ΛΗΛΑ Βασιλικού στο σημερινό τραγικό αδιέξοδο. Η ομάδα εδώ και περίπου 1 μήνα βρίσκεται στα χέρια της εφορευτικής επιτροπής χωρίς κανείς να ξέρει που θα οδηγηθεί, χωρίς κανείς να ξέρει αν θα δηλωθεί στο νέο πρωτάθλημα ή όχι.
Μιλάμε για τον ΛΗΛΑ Βασιλικού και όχι για μια ομάδα μιας κάποιας γειτονιάς.
Μαθαίνω πως σήμερα θα γίνει μία ακόμη προσπάθεια για να βρεθεί μια λύση. Ο θεός είναι μεγάλος λέει ο λαός, αλλά τι να πρωτοκοιτάξει κι αυτός με τα όσα συμβαίνουν.
Μας κατηγόρησαν κάποιοι το Καλοκαίρι του 2015, επειδή...
γράφαμε πως αυτό το ΔΣ που προσπαθούσε να κατεβάσει στις εκλογές ο κ. Κώστας Κικίδης, μόνο λύση δεν θα μπορούσε να είναι για τον ΛΗΛΑ. 
Δεχθήκαμε απίστευτη επίθεση τότε από τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ., τα οποία όμως πολύ γρήγορα άρχισαν να καταλαβαίνουν πως είχαμε δίκιο.
Κάποιοι του ΔΣ, χαρακτήριζαν επικίνδυνους τους άλλους, ενώ οι άλλοι τους έλεγαν να πάνε να βάλουν φουστίτσες!!!
Άλλοι πάλι δήλωναν μέρα παρά μέρα παραίτηση και άλλοι μας διέψευδαν με συνεντεύξεις τους λέγοντας πως το ΔΣ ήταν ενωμένο!!!
Υπήρχαν κι αυτοί οι οποίοι ήθελαν να διοικούν τον ΛΗΛΑ, με τα λεφτά που θα έβαζαν άλλοι.
Υπήρχαν κι αυτοί οι οποίοι, όπως πάντα έγραφα, έβγαζαν χρήματα από την μία τσέπη και τα έβααν στην άλλη.
Στο ΛΗΛΑ συμβαίνει κάτι τραγικό. Κάποιοι αλλάζουν εύκολα παρέες και στρατόπεδα. Αυτό δεν είναι λύση και πρέπει να το καταλάβουν κάποια στιγμή.
Κανείς δεν περισσεύει, αν θέλουμε να πάει ψηλά ο ΛΗΛΑΣ.
Κανείς δεν περισσεύει ιδιαίτερα σήμερα, που ο ΛΗΛΑΣ έφτασε εδώ που έφτασε.
Ο ΛΗΛΑΣ τώρα θέλει τον χρόνο του. Οι ποδοσφαιριστές του ΛΗΛΑ πρέπει να βάλουν πλάτη τώρα και οι όποιοι αναλάβουν την διοίκηση, αν βρεθούν, να φροντίσουν ώστε η ομάδα να αποκαταστήσει το κύρος της.
Κανείς ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να φύγει από τον ΛΗΛΑ.
Θα πρέπει να παραμείνουν ΟΛΟΙ στην ομάδα και αυτή να είναι η πρώτη απόφαση του νέου ΔΣ, όποιο κι αν είναι αυτό. Κανείς ποδοσφαιριστής δεν πρέπει "να κρεμάσει" την ομάδα σ΄ αυτή την φάση.
Αν κάποιος το κάνει, τότε η διοίκηση "να του κρεμάσει" το δελτίο διαφορετικά, ας έχει αυτή τον πρώτο λόγο στην μεταγραφή του.
Όποια διοίκηση αποφασίσει να δώσει ελευθέρας στους ποδοσφαιριστές, θα είναι πραγματικά επικίνδυνοι.
Έχουμε την εντύπωση πως τα περισσότερα παιδιά του ΛΗΛΑ, θα μείνουν στην ομάδα για να την βοηθήσουν και δεν θα χάσουν. Αυτά που θα θελήσουν να βοηθήσουν άλλες ομάδες και να καταδικάσουν τον ΛΗΛΑ, θα πληρώσουν το αντίτιμο.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ξέρω καλύτερα από τον καθένα, πως το μίσος μεταξύ των παραγόντων του ΛΗΛΑ, οδήγησε την ομάδα στην σημερινή κατάσταση.
Αυτό θα το διαπιστώσουν όλοι πολύ σύντομα.
Εύχομαι να μην είναι αργά για τον ΛΗΛΑ Βασιλικού.