Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Καλημέρα

Κακή ψυχρή κι ανάποδη είναι η μέρα, αλλά τέλος πάντων
Έχουμε ζήσει και χειρότερες μέρες και θα το αντέξουμε και το σημερινό, το οποίο είναι συνέχεια του χθες.
Πάμε λοιπόν να ξετυλίξουμε το κουβάρι ξεκινώντας από κάποιους τύπους οι οποίοι φτάνουν στο σημείο να απειλούν οικογένειες. Ψευτόμαγκες, παπαγαλάκια και κοπροσκυλοκοτούλες, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Θα το πληρώσετε το χθεσινό και όχι μόνο εσείς, αλλά και αυτοί που είναι πίσω από εσάς, αυτοί οι οποίοι σας χρησιμοποιούν για να φτάσατε στο σημείο να στέλνετε απειλές.
Έχουμε ξαναβρεθεί στην ίδια θέση κι άλλη φορά και οι τότε ψευτόμαγκες δημόσια ...
έσκυψαν το κεφάλι και ζήτησαν συγνώμη. 
Οι όποιες διορθωτικές κινήσεις από σας και τους ηθικούς αυτουργούς, αλλά και τ΄ αφεντικά σας, δεν αλλάζουν την κατάσταση. Αργήσατε πολύ και πιστέψατε πως θα μπορούσατε να κρύψετε τα πάντα. Δυστυχώς για σας τα πάντα ήταν ήδη σε γνώση αυτών που θα έπρεπε.
Πάμε τώρα σ΄ αυτό που ζήσαμε στο γήπεδο του Βασιλικού και το οποίο μας πόνεσε πραγματικά, γιατί έχει να κάνει μ΄ έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο πραγματικά αγαπάμε και κάποιους ανθρώπους που πραγματικά στηρίξαμε.
Το θέμα έχει να κάνει με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Αγραφιώτη, τον πρόεδρο της Ερέτριας κύριο Θέμη Κοντσιλίδη και τον προπονητή κ. Δημήτρη Βαλκάνο.
Οι ενέργεια των τριών, εγκληματική και δύσκολα μπορεί να διορθωθεί.
Ο ΛΗΛΑΣ Βασιλικού δεν είναι κτήμα κανενός και κανείς δεν μπορεί να παίξει με την ιστορία του.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ επίσης ιστορικό σωματείο και κανείς δεν μπορεί να το χρησιμοποιεί για προσωπικούς λόγους και να δημιουργεί έχθρα και αντιπαραθέσεις με άλλα σωματεία, μόνο και μόνο για να κάνουν κάποιοι επίδειξη δύναμης.
Σήμερα θα μιλήσουμε σκληρά, γιατί θέλουμε ο καθένας να εκτιμά και να έχει τον απαιτούμενο σεβασμό απέναντι σε σωματεία, διοικήσεις και απέναντι στους κανονισμούς.
..σε λίγο περισσότερα.