Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

ΑΟ ΘΗΒΑΣ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 1 - 0

Δεν τα κατάφερε για μια ακόμη φορά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και έχασε στην ΘΗΒΑ με 1 - 0.
Ο προπονητής όμως κ. Καβακάς το δήλωσε. "Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και θα δούμε τι θα κάνουμε" είπε.
Αγαπητέ κύριε Καβακά, συγνώμη δηλαδή αλλά τι να κάνετε;
Το πουλάκι πέταξε και αυτό δεν πρέπει να το αφήσετε στην άκρη.. Μπορεί να είναι νωρίς, αλλά όποιος ξέρει την κατηγορία ...
καταλαβαίνει.
Σας ακούσαμε να λέτε πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν ήταν και ο μόνος στόχος!!!
Συγνώμη δηλαδή, αλλά αυτό σας είχε πει ο κ. Στούπας;
Η ομάδα δηλαδή είχε ως στόχο το να παίζει καλό ποδόσφαιρο και ας ήταν και στον πάτο της βαθμολογίας; Ακόμη κι έτσι να είναι τα πράγματα, η ομάδα δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο και φυσικά δεν κάνετε κι εσείς σωστά την δουλειά σας, συγνώμη δηλαδή, όταν έχουν θέση ποδοσφαιριστές οι οποίοι απέφυγαν την προετοιμασία.
Δεν μπορούμε ν΄ ακούμε από εσάς, για τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα. Δεν τους επιλέξατε εσείς; Αν όχι τότε είσθε λάθος. Αν σας τους έφεραν ενώ δεν τους θέλατε, πάλι λάθος κάνετε.
Κύριε Καβακά, δεν μπορούμε να μιλάμε για ομάδα, όταν χρησιμοποιούμε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν έχει ακολουθήσει προετοιμασία, είναι κάποιας ηλικίας και περιμένουμε να εκτελεί τα φάουλ για να βάλουμε γκολ. Συγνώμη δηλαδή, αλλά δεν σας τιμά αυτό, ακόμη κι αν ο ποδοσφαιριστής είναι ο Πατσατζόγλου.
Κύριε Καβακά, μαζί με την διοίκηση δημιουργήσατε αυτή την ομάδα. Εσείς έχετε την μεγαλύτερη ευθύνη. Δεν παίζει ποδόσφαιρο η ομάδα και δεν είναι πρωταγωνίστρια. Τα υπόλοιπα είναι φτηνές δικαιολογίες.