Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Α.Ε.Λ. – ΠΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1-1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ 2-1 ΑΠΟ ΤΟΝ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΦΧ/ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
  
Σε ένα αγώνα διαφήμιση για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρα η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 απέναντι στην ομάδα του ΠΣ Κεραυνού Χαλκίδας.
Από την αρχή του αγώνα η ομάδα μας προσπάθησε να σταθεί με αξιώσεις απέναντι στην ομάδα του  ΠΣ Κεραυνού Χαλκίδας και κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα στο 9΄ όταν στην εκτέλεση  φάουλ του Παπαγεωργίου ο Χατζηαντωνάκης με κεφαλιά  έστειλε την....
μπάλα στα δίκτυα μέσα σε πανηγυρισμούς. 
Στη συνέχεια ο και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο  αγώνας πήρε μια άγρια ποδοσφαιρική ομορφιά με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες και από τις δύο ομάδες με την ομάδα μας να προσπαθεί για το δεύτερο γκολ, και την ομάδα του ΠΣ Κεραυνού Χαλκίδας  να προσπαθεί για την ισοφάριση. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πολύ καλά έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ όταν το δυνατό  σουτ του Παπαγεωργίου στο 53΄έφυγε λίγο άουτ, αλλά  στο 60΄ο Πετράκης απέκρουσε το δυνατό σουτ του Κουζούλογλου και κράτησε πος το παρών το μηδέν. 
Στη συνέχεια σο 64΄ο Κουλοχέρης   σε παράλληλη πάσα από τα αριστερά μόνος απέναντι σε άδεια εστία δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα, και στο 69΄το παιχνίδι ήρθε  στα ίσα όταν ο Κουζούλογλου με σουτ ισοφάρισε για την ομάδα του Κεραυνού.
Στη  συνέχεια  οι  δύο  ομάδες προσπάθησαν να σημειώσουν ένα  δεύτερο γκολ αλλά ταυτόχρονα και να μην το δεχθούν, για να φτάσουμε στο τελευταίο  σφύριγμα του άριστου κ. Σέγκου που βρήκε  και  τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1,
Δίκαιο το αποτέλεσμα και ευχάριστη η εικόνα των αθλητών δύο ομάδων στο τέλος να δίνει συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον για την απόδοσή τους, αλλά και να συγχαίρουν τον κ. Σέγκο και τους βοηθούς για την διαιτησία τους.
Άριστη και για σεμινάριο η διαιτησία του κ. Σέγκου και των βοηθών του κ.κ. Μητρολιού και Παραδεισόπουλου.


Α.Ε.Λ. 
Πετράκης, Χαλιώτης, Κουλοχέρης  , Φλώρος, Ndoi, Παπαγεωργίου, Καρλατήρας ,  Σπυράκης ( 63΄Μικράκης),  Moco (73΄Μαίσογλου), Μάκ Κόλλιας (83΄Καλέντζης).

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο    4/12 και ώρα 15.00 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου τον ΑΟ Έραπος.

Οι ομάδες παίδων της Σχολής μας  και η ομάδα του Ολυμπιακού ΣΦΧ/ΑΕ Νεάπολης   σε ένα αγώνα για το πρωτάθλημα Ε.Π.Σ.Ευβοίας  πρόσφεραν ωραίο θέαμα σε  σε όσους το παρακολούθησαν με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες.
Η ομάδα μας στάθηκε άτυχη στο τελικό αποτέλεσμα αφού  δημιούργησε φάσεις για γκολ, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα του  Ολυμπιακού ΣΦΧ/ΑΕ Νεάπολης.
Και  τα τρία γκολ του αγώνα  σημειώθηκαν με πέναλτι με το γκολ για την ομάδα μας να το σημειώνει ο Παπασχόλης και για την  ομάδα του  Ολυμπιακού ΣΦΧ/ΑΕ Νεάπολης ο  Μυτάκης.
Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του αθλητή μας Παπαγεωργίου.
Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα της ΑΕΛ και της Σχολής και από το  site http://www.aelilantiou.gr/default.asp