Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ

  ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ   
Κύμη, 30/1/2017

κ. Μπενάκη, την ημέρα μνήμης κατά της μισαλλοδοξίας και του ρατσισμού, επιλέξατε το ΔΣ της 27-1-2016, για να επιδείξετε και πάλι την πολιτική σας μισαλλοδοξία.
κ. Πρόεδρε του ΔΣ, για μια ακόμη φορά και μάλιστα στο 1ο Δημοτικό Συμβούλιο του έτους, διακριθήκατε για την επιλεκτική ακοή σας (δεν ακούσατε τις ύβρεις του κ. Σαμαρά στον πρώην Δήμαρχο), για την με το έτσι θέλω διακοπή ομιλητών της συμπολίτευσης (κ. Βασίλη Ντόβολη), με αποκορύφωμα την αφαίρεση του λόγου- διακοπή της ομιλίας του επικεφαλής του....
συνδυασμού μας Δ. Θωμά στη δευτερολογία του για το 1ο θέμα της ημερήσιας διάταξης. Αποφασίσατε δε τη διακοπή του Συμβουλίου ενώ ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης μιλούσε και αφαιρώντας του τον λόγο με την «επιχειρηματολογία» ότι μπορείτε να διακόψετε το Συμβούλιο όποτε εσείς θέλετε.
κ. Πρόεδρε,
Για άλλη μια φορά δεν υπηρετήσατε με σεβασμό και αντικειμενικότητα τον θεσμικό σας ρόλο, τον οποίο όλο και περισσότερο ευτελίζετε.
Τέτοιες πρακτικές δεν συνάδουν με το δημοκρατικό ήθος που θα πρέπει να διέπει τον τρόπο λειτουργίας σας.
Τέτοιες επιλεκτικές συμπεριφορές δεν προκύπτουν από κανένα Δημοτικό Κώδικα.
Για τους λόγους αυτούς και σε ένδειξη διαμαρτυρίας,
Απέχουμε από τη συνέχεια του Δημοτικού Συμβουλίου που ορίσατε για σήμερα 30/1/2017 .
Επιπρόσθετα,  επειδή πολλάκις στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί στην  εμπαθή και μισαλλόδοξη συμπεριφορά σας ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας απέναντί σας.