Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Ευχαριστήριο της ΕΛΜΕ για την εθελοντική αιμοδοσία

Χαλκίδα 2/2/2017

Την προηγούμενη Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ετήσια εθελοντική αιμοδοσία της ΕΛΜΕ Εύβοιας, στην αίθουσα τελετών του φιλόξενου 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της ΕΛΜΕ. 
Στην αιμοδοσία προσήλθαν περισσότεροι από 50 εκπαιδευτικοί και συνελέγησαν 45 μονάδες αίματος, οι οποίες προστίθενται στις 76 μονάδες που υπήρχαν από τις προηγούμενες χρονιές. 
Να σημειώσουμε ότι κάθε χρόνο οι ανάγκες σε αίμα αυξάνονται (πέρυσι εξυπηρετήσαμε 22 ...
συναδέλφους που είχαν ανάγκη μετάγγισης) καθώς επίσης και να θυμίσουμε ότι όποιος/α συνάδελφος επιθυμεί να γίνει δότης/τρια και δεν μπόρεσε να προσέλθει στην οργανωμένη αιμοδοσία, μπορεί να μεταβεί σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας της περιοχής του/της και να δηλώσει ότι δίνει αίμα για την Τράπεζα αίματος της ΕΛΜΕ. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι δικαίωμα στην τράπεζα αίματος της ΕΛΜΕ έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη του σωματείου που είναι και εθελοντές αιμοδότες/τριες.
Το Δ. Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας ευχαριστεί θερμά το Διευθυντή του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας, για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων και τη ζεστή φιλοξενία, το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας για τις πολύτιμες υπηρεσίες του, τους μαθητές και μαθήτριες του 6ου Γυμνασίου Χαλκίδας με τις υπεύθυνες καθηγήτριες του προγράμματος επαγγελματικού προσανατολισμού για τα πρωτότυπα κεράσματα, καθώς και όλους/ες τις συναδέλφους/ισσες που προσήλθαν στη δράση, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αξία της αλληλεγγύης.
                                 Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας
Η πρόεδρος                                                                    Ο γεν. γραμματέας
Χαρά Νίκα                                                                       Άρης Σκούρας