Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Συμπαράσταση στον Ανδρέα Πετρουλάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ

Οι Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στον Ανδρέα Πετρουλάκη, που σήμερα σύρεται στα δικαστήρια, θύμα της άνευ ορίων επιθετικότητας του Προέδρου των ΑΝΕΛ και Αντιπροέδρου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.  
Ο Ανδρέας Πετρουλάκης με το πενάκι του διακωμωδεί ή καυτηριάζει κάθε παραπάτημα της κυβέρνησης. Και με τη γραφίδα του πολιτικού αναλυτή στηλιτεύει τις πράξεις και παραλήψεις των κυβερνητικών παραγόντων. Καθημερινά με λεπτό χιούμορ, με....
ήθος και με θάρρος ασκεί δημόσια κριτική. Συμβάλλει έτσι στην καλή λειτουργία της Δημοκρατίας.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πάνος Καμμένος στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου, όπως και η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει. Τον τελευταίο καιρό έχουν βρεθεί στο στόχαστρο η πολυφωνία των καναλιών, δημοσιογράφοι, εφημερίδες και ειδησεογραφικά ιντερνετικά μέσα. Έτσι όμως λειτουργούν όλα τα αντίστοιχα καθεστώτα, στην Πολωνία, την Ουγγαρία, την Τουρκία,  που χρησιμοποιούν τη Δημοκρατία για να την καταλύσουν ευκολότερα. 
Η Δικαιοσύνη καλείται για άλλη μία φορά να σταθεί στο ύψος της και να μην ακολουθήσει τον Π. Καμμένο στον κατήφορο που έχει επιλέξει. 
Οι Κινήσεις πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία θα σταθούν στο πλευρό του διωκόμενου Τύπου. Οι απειλές του ανεκδιήγητου Αντιπροέδρου με τη στολή παραλλαγής που σαν στόχο έχουν την κατατρομοκράτηση της Δημοκρατίας δεν θα περάσουν. 


Αθήνα 12 Ιανουαρίου 2017