Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαλκίδα, 13/01/2017

ΘΕΜΑ: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ… ΣΤΗΡΙΞΗ

   Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς 2017, «καιρού θέλοντος» πήρε παράταση και θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, την προσεχή Κυριακή 15/01 και ώρα 15:00. Δυστυχώς η αναβολή των αγώνων σε όλη την Ελλάδα, δεν ήταν το μοναδικό κακό της έντονης χιονόπτωσης που έπληξε την χώρα. Μακάρι να ήταν…
Ο Ευβοϊκός λαός δοκιμάστηκε επί μέρες με την σφοδρή κακοκαιρία και φυσικά η σκέψη μας είναι μαζί με τις οικογένειες που αντιμετώπισαν προβλήματα. Ως σύλλογος...
δηλώνουμε πως είμαστε μαζί τους και τους στηρίζουμε με όσα μέσα διαθέτουμε.
   Με αφορμή λοιπόν το νέο έτος, θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους τους θεσμικούς φορείς του τόπου που είναι πραγματικά δίπλα στην ομάδα και δείχνουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Προέδρου μας αλλά και στο υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο.
   Ένα ξεχωριστώ ευχαριστώ, οφείλουμε στους χορηγούς μας όπου σε αυτούς του δύσκολους καιρούς, δείχνουν έμπρακτα την αμέριστη στήριξή τους όχι μόνο στην ομάδα αλλά και στα πρόσωπα που μετέχουν στη διοίκηση βοηθώντας από το δικό τους μετερίζι με διαφόρους τρόπους.
   Σημαντικότατη είναι η βοήθεια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των δημοσιογράφων που τα απαρτίζουν, καθώς από όποια σκοπιά κι αν βλέπουν τις προσπάθειές μας, βοηθούν πραγματικά στην ενημέρωση των φίλων της ομάδας.
   Τέλος, όλα τα μέλη της οικογένειας του Α.Ο. Χαλκίς που καθημερινά μαχόμαστε εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων με μοναδικό μας μέλημα να ανεβάζουμε την ομάδα μας μέρα με τη μέρα όλο και ψηλότερα, θα θέλαμε να πούμε σε όλους τους φίλους που αγαπούν πραγματικά αυτή την ομάδα, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη που μας δίνετε όλον αυτό τον καιρό. Από την μέρα που μας τιμήσατε με την εκλογή σας κι αναλάβαμε τις τύχες αυτής της ομάδας, μέχρι και τώρα.
   Όλοι μας προσπαθούμε με ειλικρίνεια κι αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, να πάμε τον σύλλογο βήμα, βήμα παραπάνω… Θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη δε γίνονται, αλλά όλοι μας δουλεύουμε σκληρά για να δούμε την ομάδα μας να βρει ξανά την θέση της στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη. Ζητούμε ξανά την στήριξή σας κι επιφυλασσόμαστε πως αυτό το έτος θα είναι καλύτερο ξεχωριστό για όλους μας!

Κάθε λεπτό για εμάς, είναι πολύτιμο και δεν το ξοδεύουμε άσκοπα…
Σύσσωμο το Δ.Σ.