Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Με κατανόηση,....

Εμείς δεν πετάμε στα σύννεφα. 
Χρόνια τώρα έχουμε προσγειωθεί στην πραγματικότητα και κάνουμε υπομονή, χωρίς να προσκυνάμε τα θέλω κάποιων οι οποίοι θέλουν ή αν θέλετε προτιμούν να τσαλακώνουν συνανθρώπους τους, για να παριστάνουν τους κάποιους. 
Κοιτάζουμε την δουλειά μας και δεν ψάχνουμε να βρούμε τρόπο, για να υποχρεώσουμε κάποιους να μας χειροκροτήσουν ή να μάθουν την πρακτική που λέει, "άκου, βλέπε, σώπα".
Μετά από μια προσωπική περιπέτεια που περάσαμε, κάποιοι βρήκαν την ....
ευκαιρία να μας φορτώσουν με χαρακτηρισμούς και γελοιότητες.
Ο καθένας στην προσωπική του ζωή κάνει λάθη και στο τέλος τα πληρώνει και μάλιστα με σκληρό νόμισμα.
Τι συμβαίνει όμως, όταν κάποιοι χρησιμοποιούν συλλόγους και από θέση ευθύνης τους οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε σκοτεινά μονοπάτια, για να ικανοποιήσουν το ΕΓΩ τους;
Επειδή νομίζουν πως έχουν εξασφαλίσει την σιωπή των ΜΜΕ, θα τους λέγαμε να μην είναι τόσο σίγουροι, αφού χθες το βράδυ "ένα από τα σίγουρα" μίλησε και μάλιστα πολύ.
Σας το είχα γράψει κύριοι. Τα γνωστά παπαγαλάκια, δεν μπορεί να τα έχεις "στα σίγουρα".
Δεν μας ακούσατε. Δεν πειράζει.
Εμείς επειδή δεν θέλουμε τον διασυρμό σας, προτείνουμε να βρείτε την δύναμη και να παραιτηθείτε γιατί δεν θέλουμε να σας βρει ο τυφώνας που έρχεται.
Είχαμε προειδοποιήσει για το τι θα ακολουθούσε και κάνατε πως δεν ξέρετε τίποτα.
Για να μην μας πείτε αχάριστους, διαβάστε καλά αυτά που σας γράφουμε.
Απευθυνόμαστε κυρίως σε δύο ανθρώπους με τους οποίους ήπιαμε κι έναν καφέ μαζί και ειλικρινά δεν θέλουμε να διασυρθούν, αν και αυτοί με τα παπαγαλάκια τους αυτό ΄το έκαναν εναντίον μας.
Η κλεψύδρα αδειάζει και ευχόμαστε να μην κάνετε πάλι λάθος.