Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Δήμων Β. Εύβοιας, προκηρύσσει ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ :
α) την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ από τις 09:30΄ μέχρι τις 12:30΄, για όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού και
β) την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ από τις 09:30΄ μέχρι τις 12:30΄, για όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και τους καλεί να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις του/...
Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών – Δασεργατών Εύβοιας (καταλήψεις  Δημαρχείων τις αντίστοιχες μέρες και ώρες), εκφράζοντας τη συμπαράστασή και την αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα τους.
Ένα συνεχιζόμενο αγώνα για την επιβίωση των ρετσινάδων, που διεκδικούν λύσεις στα προβλήματα που δημιουργεί και οξύνει η αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων και της Ε. Ε., και οδηγούν τον κλάδο, που στην περιοχή μας απασχολούνται περισσότερες από 1.000 οικογένειες, στον αφανισμό και την ανεργία.
Ο αγώνας είναι κοινός. Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και στις καταλήψεις των Δημαρχείων σε Ιστιαία και Λίμνη.
Πρέπει να δώσουμε ηχηρή απάντηση στην πολιτική που μας πλήττει όλους, που οδηγεί στον αφανισμό των ρετσινάδων, στο ξεκλήρισμα των μεσαίων και μικρών αγροτών, στην ανεργία ή την κακοπληρωμένη και χωρίς δικαιώματα εργασία των εργατών, στο λουκέτο των καταστημάτων των αυτοαπασχολούμενων, στην εξαθλίωση των συνταξιούχων,  στο μαύρο μέλλον των παιδιών μας!!!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 09:30΄ - 12:30΄ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ &
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 09:30΄ - 12:30΄ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ!!!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΑΛΗΣ                                               ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ