Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Τα όρια και η υπομονή δεν μπορεί να φτάνουν μέχρι εκεί που ο άλλος επιθυμεί να φτάσει για να συκοφαντήσει πρόσωπα, οικογένειες και καταστάσεις, με μόνο κίνητρο τα συμφέροντά του και τα θέλω του.
Ο ΛΗΛΑΣ είναι ένα αθλητικό ερασιτεχνικό σωματείο και όχι μαγαζί.
Όσοι δεν γνωρίζουν τους στόχους και τους σκοπούς του, καλό είναι να ρίξουν μια ματιά στο καταστατικό και θα τα μάθουν όλα.
Τα όποια επαγγελματικά συμφέροντα, οι όποιες προσωπικές φιλοδοξίες, σταματούν έξω από την πόρτα του ΛΗΛΑ Βασιλικού και δεν έχουν να κάνουν με το ποιος....
βάζει χρήματα και ποιος δεν βάζει.
Ο ΛΗΛΑΣ δεν θα μετατραπεί σε επιχείρηση για κανέναν λόγο και αυτό έπρεπε να το έχουν όλοι ως τον πρώτο κανόνα.
Φίλες και φίλοι καθαρές κουβέντες.
Ο ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ θα σταματήσει να συγκεντρώνει χρήματα από τους γονείς των παιδιών που θέλουν να μάθουν ποδόσφαιρο και να πληρώνει ποδοσφαιριστές οι οποίοι απαιτούν χρήματα για να φορέσουν την φανέλα του ΛΗΛΑ.
Όσοι δηλώνουν παράγοντες και θέλουν να διοικούν τον ΛΗΛΑ, θα βρούνε τρόπο να εξασφαλίσουν τα έξοδα που έχουν τα τμήματα υποδομών, περίπου 5.000 ευρώ, όπως βρίσκουν τα περίπου 40.000 ευρώ για να πληρώνουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την Δημοτική Ενότητα Ληλαντίου.
Στόχος του ΛΗΛΑ θα πρέπει να είναι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην επόμενη κατηγορία και πρώτα απ΄ όλα το να ενώσει τον κόσμο της περιοχής και να σταματήσει αυτή η διχόνοια και η χυδαιότητα με ύβρεις και συκοφαντίες του ενός προς τον άλλον.
Το γήπεδο του Βασιλικού θα πρέπει να γίνει κυψέλη για τα παιδιά μας.
Θα πρέπει τα παιδιά μας να μάθουν ποδόσφαιρο, να μάθουν τους κανόνες του ποδοσφαίρου και πάνω απ΄ όλα να μάθουν να διεκδικούν θέση στην 11άδα και όχι να την απαιτούν.
Όσοι αποφασίσουν να υπηρετήσουν τον ΛΗΛΑ, ως παράγοντες, ως προπονητές και ως ποδοσφαιριστές, δεν θα πρέπει να έχουν σχέση με άλλα σωματεία και φυσικά δεν θα πρέπει να είναι περαστικοί και μισθοφόροι.
Ας γίνει λοιπόν μια νέα αρχή.
Τα πρόσωπα παίζουν τον ρόλο τους, αλλά δεν είναι το Α και το Ω.
Μια νέα νόμιμη και καθαρά εκλεγμένη διοίκηση θα έχει μια θητεία 2 + 1 χρόνια.
Τόση θα πρέπει να είναι και η θητεία των προπονητών και των ποδοσφαιριστών και όχι να έρχονται κάποιοι να κάνουν το κέφι τους, να κάνουν την αρπαχτή τους και να κουνάνε μαντήλι.
Γιατί άραγε κύριοι σας ενοχλούν αυτές οι θέσεις μας; Που δεν συμφωνείτε;
Τόσα χρόνια εξ αιτίας αποφάσεων των διοικήσεων κόψαμε φέτες το Βασιλικό και φτάσαμε στο σημείο να λέει μέλος του ΔΣ του ΛΗΛΑ πως θα βάλει πρόεδρο έναν δικό του και αυτός θα είναι από πίσω!!!!! Ποιος είναι αυτός;
Λέω ψέματα; Ας βγει να με διαψεύσει.
......σε λίγο περισσότερα