Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Επιμελητηριακή Μέλισσα

Αγαπητοί συνάδελφοι, 
το τελευταίο διάστημα και επ’ ευκαιρία των επικείμενων εκλογών το Επιμελητήριο της Εύβοιας, συμβαίνουν στο χώρο μας για πρώτη φορά απίστευτα γεγονότα. Ορισμένοι συνάδελφοι αδιαφορώντας για την ενότητα και την επίλυση των προβλημάτων του χώρου μας με μοναδικό στόχο και σκοπό την υφαρπαγή της εξουσίας, χρησιμοποιούν πρωτόγνωρες και απίστευτες μεθόδους. 
Ο εκμαυλισμός, ο εκβιασμός και η αλλοίωση της συνείδησης και της βούλησης των μελών μας αποτελεί τον κύριο στόχο τους. 
Οι άνθρωποι οι συγκεκριμένοι δεν υποκύπτουν σε τίποτε. Δεν έχουν ούτε αρχή ούτε τέλος. Λασπολογούν και εκβιάζουν ασύστολα. Δεν τους ενδιαφέρει που τελικά θα καταλήξει αυτή η διαίρεση ....

που προσπαθούν να δημιουργήσουν και που σαν τελικό αποτέλεσμα έχει τη διάλυση των κόπων και των κατακτήσεων που επί χρόνια και με πολλούς αγώνες έχουμε κατακτήσει. 
Συνάδελφοι συνέλθετε δεν είμαστε εχθροί. Ο δικός μας στόχος και η μοναδική μας επιδίωξη είναι να ενώσουμε τα μέλη μας και όλοι μαζί ενωμένοι να αγωνιστούμε για τον κοινό στόχο και σκοπό που είναι η λύση των προβλημάτων μας. Δεν το βλέπετε;
Δεν το καταλαβαίνετε; Τόσο πολύ σας έχει καταλάβει η μέθη της εξουσίας που τελικά εάν τη χρησιμοποιήσετε, όπως βλέπουμε πως θέλετε να κάνετε, θα τινάξει όλον τον επιμελητηριακό θεσμό στον αέρα;
Οι πολιτικοί σας σύμβουλοι που σας καθοδηγούν και σας επηρεάζουν δεν το βλέπουν; Τελικά με τις παρεμβάσεις τους δεν βλέπουν ότι μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο Επιμελητήριο με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει;
Εμείς συνάδελφοι, επειδή δεν θέλουμε ν να πολώσουμε την κατάσταση ούτε να δημιουργήσουμε πρόσθετα προβλήματα, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την τακτική των συναδέλφων –που δημιουργούν αυτές τις καταστάσεις τις έκνομες τις πρωτόγνωρες και πρωτοφανείς με μοναδικό στόχο την άλωση της εξουσίας.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ όλους σε ενότητα και αγώνα γιατί πιστεύουμε πως μόνο έτσι και πέρα από κάθε μικρότητα και διχόνοια θα επιλύσουμε τα προβλήματα του κλάδου μας.
Έχουμε συντάξει πρόγραμμα και έχουμε εντάξει σε αυτό την λύση όλων των προβλημάτων του κλάδου μας. Η εφαρμογή του προγράμματος αυτού θα γίνει με τη συνεργασία και τη συμπαράταξη όλων σας.
Είναι εύκολο να υλοποιηθεί και να λυθούν τα περισσότερα προβλήματα των μελών μας εάν εσείς το θέλετε και το στηρίξετε.
Η καλύτερη επιλογή που έχετε σε αυτούς που θέλουν να διχάσουν και να διαλύσουν τον κλάδο μας είναι να τους καταψηφίσετε.
Η αρνητική ψήφος σε αυτούς που δημιουργούν τα προβλήματα είναι η μεγαλύτερη τιμωρία τους.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς για το συνδυασμό Επιμελητηριακή Μέλισσα


Ευάγγελος Κούκουζας