Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Εκλογές στο Επιμελητήριο Εύβοιας

Η θέση μας είναι γνωστή και καθαρή και την γνωρίζουν όλοι.
Αυτό που εμείς δεν γνωρίζαμε είναι η θέση βουλευτή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ο οποίος αφού έκανε τα παιχνιδάκια του στις δημοτικές εκλογές, τώρα προσπαθεί και πάλι να λειτουργήσει ενάντια σε φίλους του, γιατί αυτή την εντολή πήρε, προφανώς από αυτούς που χρηματοδοτούν τον προεκλογικό του αγώνα.
Φίλες και φίλοι, το επιμελητήριο δεν είναι δυνατόν να μπλέξει μ΄ αυτούς που θέλουν να έχουν όλες τις εξουσίες στα χέρια τους. Ο επαγγελματίας δεν θέλει ούτε .....
προστάτες, ούτε αχυράνθρωπους, ούτε φυσικά τον κάθε βουλευτή ο οποίος ξεπουλάει τους φίλους και την ιδεολογία του, για λόγους που όλοι γνωρίζουμε.
Θα περιμένουμε τα πολιτικά πρόσωπα, βουλευτές, πολιτευτές, ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, να πάρουν δημόσια θέση, για τις εκλογές του επιμελητηρίου, γιατί διαφορετικά, αυτοί θα χάσουν.
Μέχρι την ώρα των εκλογών υπάρχει χρόνος και κάποιοι μπορούν  να διορθώσουν τα λάθη τους. Αν δεν το κάνουν και στηρίξουν υποψηφίους που ποτέ δεν ήταν φίλοι πολιτικά, εκεί θα πάνε και στις Εθνικές και στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές.
Ελπίζω να πάρουν όλοι το μήνυμα.