Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Καλημέρα στην ΕΠΣΕ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, άδικα μπαίνουν σε κόπο μερικοί και ψάχνουν να βρούνε τρόπους, ώστε να ρίξουν δηλητήριο στις σχέσεις μας με την ΕΠΣΕ. Δεν θα καταφέρουν τίποτα, γιατί δεν έχουμε διασυνδέσεις τέτοιες, ώστε να μας προκαλέσουν ζημιά.
Δεν μας απασχολεί καθόλου το να μας κόψουν και την καλημέρα κάποιοι κύριοι της ΕΠΣΕ.
Εμείς δεν θ΄ αλλάξουμε στάση απέναντί τους, όσο κι αν πάνε κόντρα σε αυτά που τους χαρακτηρίζουν μέχρι σήμερα.
Είναι άδικο να βάζει κάποιος το θέλω, πάνω από το αξιοκρατικό. Είναι άδικο να βάζει κάποιος στην γωνία το δίκιο, για να περάσει μπροστά τα θέλω και τον εγωισμό.
Η εκτίμησή μας στο πρόσωπο του προέδρου κ. Παπακωνσταντίνου θα ισχύει, αλλά η απογοήτευση όλων όσων των εκτιμούν και τον πιστεύουν, θα είναι μεγάλη,....
αν τελικά κάνει το λάθος.
Δεν είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος ο οποίος πέρασε τόσα πολλά, εξ αιτίας αυτών που ξέρει, αλλά δεν λύγισε, ούτε υπέκυψε στις πιέσεις του, τώρα "ν΄ αδειάσει" αυτούς που πάντα ήταν και θα είναι δίπλα του, για τον οποιονδήποτε λόγο.
Εμείς θα συνεχίσουμε, ακόμη κι αν οι συκοφάντες-εκβιαστές επιστρατεύσουν όλους τους λασπολόγους της Εύβοιας και όχι μόνο.
Εμείς απευθυνόμαστε στα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ και όχι σ΄ αυτούς που θέλουν να μπούνε από το παράθυρο στην ΕΠΣΕ, για να ελέγχουν πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά και να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους.
Πιστεύουμε στην ακεραιότητα του χαρακτήρα των μελών του ΔΣ της ΕΠΣΕ. Πιστεύουμε πως δεν θα σκύψουν το κεφάλι. Πιστεύουμε πως θα είναι μια γροθιά με τον πρόεδρό τους κ. Παπακωνσταντίνου και το 2019 θα είναι και πάλι στο ίδιο ψηφοδέλτιο, για να συνεχίσουν το έργο τους, μαζί με τους παράγοντες των ομάδων, για το καλό του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.
Οι λύσεις για το χρονικό διάστημα αυτό είναι δύο.
Η πρώτη ακούει στο όνομα Γιώργος Πίσχινας, ως ο αρχαιότερος στην ΕΠΣΕ.
Η δεύτερη ακούει στο όνομα Γιάννης Ρέτσας, αφού είναι ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στις τελευταίες εκλογές και φυσικά ήταν και από τους εκλεκτούς του προέδρου κ. Παπακωνσταντίνου ως η διάδοχη κατάσταση.
Γιατί λοιπόν να πάνε σε λύση την οποία κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν;
Ας κάνουν ότι θέλουν κι ας μας βρίζουν όσο θέλουν οι τύποι τους οποίους γνωρίζουν καλά στην ΕΠΣΕ. Εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε την άποψή μας.
Αλήθεια, με ποιο δικαίωμα λένε διάφορα για τον κ. Παπακωνσταντίνου και προσπαθούν να μειώσουν τον κ. Ρέτσα και άλλα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ;
Γιατί πιστεύουν πως ο Παπακωνσταντίνου θα "αδειάσει" τους πάντες και θα κάνει αυτό που θέλουν αυτοί;
Αν υπάρχει κάτι που το ξέρουν αυτοί και το χρησιμοποιούν για να περάσουν το δικό τους, να είναι σίγουροι πως θα το μάθουμε και θα το γράψουμε για να το μάθουν όλοι.